sam ali v dvoje?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Ti si pa drugačen od omenjenega tria, kajne? Ne bi bil čas, da počasi tudi ti nehaš s teženjem?
Mislim, komentar daješ na čisto vsaki post ... duhovni vodja patetičnega tria, morda?
crazy1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Oglašam se, ker ne vem kaj hudiča ima tole napenjanje s temo...Naj ti spomnim, da gre za vprašanje sam ali v dvoje in ne ali se bojo teli trije virtualno pojahal al ne.

Anarhija vlada v tem delu foruma, pa se moram mal oglasit, da bo ovca resno vzel.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
kar oboje bo...sicer pa on ni fuk fehtar,fuk fehtarji dejansko tudi dobijo za onegavit ko na fehtajo, on pa vprašanje če bi se tega dejansko potem lotil...bolj primerno bi bilo zanj "sociopatski nadležneš"

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Sem že pozabila kaj je point teme, ker se očitno moderatorjem ne da delat in pustijo glih vse klobasarije notr.
stupid-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
No no, maxi, to pa tud ne. Spremljam in prebiram komentarje. nekateri so zabavni. Tko je, če se ti dan na šihtu vleče...
frown-1.gif

Meni so itak vse teme od čebelce obsojene na nabijanje...
rolleyes-1.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Skorpy, glede na vse razprave o fukfehtanju, ki si jih sprožla, pa na moj današnji horoskop (beri spodnji citat) imava kar dober potencial, da se enkrat znajdeva v dvoje.
grims-1.gif

Citat:
Z drago osebo se še ne razumeta najbolje. Za nekaj ste tudi sami krivi, a še niste pripravljeni prisluhniti.
Prosim nehi že ker me mal strah ratuje, da bom samega sebe obsodil nate.

Skorpy, nič se bat mene zanimate sam ženske. To izhaja iz Geneze (Biblija). Tam notri piše, da je Bog človeka ustvaril po svoji podobi. Potem je človeku ustvaril še družico, žensko. Rezultat je bil pa, da je ratal en pajac, moški, in eno lepo estetsko skladno bitje, ženska, ki jo moški še po nekaj tisočletjih človeške zgodovine obožujemo.

Geneza nas je obsodila na parčkanje, rezultati so pa vidni v tem topicu.

Torej Sajkek, tvoje matranje s PM-jem bo brezplodno.

Pa še eno opravičilo. beyonce, opravičujem se ti, ker te nisem v pozdravnem PM-ju povabil na drink. Od zdajle imaš odprto vabilo na drink. Ti sam PM pošl pa se bova zmenla.

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Pa še eno opravičilo. beyonce, opravičujem se ti, ker te nisem v pozdravnem PM-ju povabil na drink. Od zdajle imaš odprto vabilo na drink. Ti sam PM pošl pa se bova zmenla.

Poglej, ne bom ti pošiljala ZS, verjetno pa pridem tudi sama na piknik (moram še razmislit, če bom imela čas), pa se tam lahko pogovoriva. Toda, ne obsojaj me vnaprej, a vseeno se mi zdi, da si ti močan le na "papirju", v dejanskem lajfu pa ne? Imam prav? Sicer obstaja tudi neznatna možnost, da se vseeno motim, a se nekako spoznam na ljudi, znam ocenjevat karakterje in en tak občutek imam, kot da se skrivaš za svojim pravim jazom. Tule na forumu si izredno močan, sicer zavračan z vseh strani (ne vem, zakaj?), a vseeno si dosti upaš. V življenju pa ... no, verjetno si nek suhec z očali, ki raztura neko specialno področje (morda elektrotehniko, strojništvo, standardjepisje ... neki v tem smislu). Torej, treba te bo spoznat in potem videt, ali ni mogoče trohice resnice v napisanem ...
Seveda pa, kot že napisano, lahko, da se motim ...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Dajta še potem napisat kaj se gresta po PM, če sta že prepričana, da nas vse to zanima.

beyonce

Pripravnik
9. sep 2009
53
0
6
41
Midva zagotovo ne bova ratala osebna, ampak to že veš.
Kar pa se tiče zgornjega (najprej, spet se vtikuješ nekaj vmes, hvala ti, tiče se te pa ne), ZS-jev ne bo. Morda le nisi dobro prebral.
In mislim, da vas ne bi čisto nič zanimalo ... in še: zgornji post beri kot odgovor uporabniku in ne beri med vrsticami, prosim.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik beyonce pravi:
Midva zagotovo ne bova ratala osebna, ampak to že veš.
Kar pa se tiče zgornjega (najprej, spet se vtikuješ nekaj vmes, hvala ti, tiče se te pa ne), ZS-jev ne bo. Morda le nisi dobro prebral.
In mislim, da vas ne bi čisto nič zanimalo ... in še: zgornji post beri kot odgovor uporabniku in ne beri med vrsticami, prosim.

Jaz sem dobro razumel, ti nisi razumela...pišeš na javni forum, torej se nič ne vtikujem vmes v nekaj kar se me ne tiče. Z drugimi besedami, nobenga ne zanimajo tvoji osebnostni izlivi zaradi fukfehtarjev - vsaj dokler ne daš vsega na plano. A se ne znata po PMjih zment, če sta že tako začela?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.