Saab 9.5 3.0 tid

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Hja, Saabovci so se včasih šalili, da moraš itak imeti dva avtomobila - z drugim se voziš, ko je Saab na servisu
wink-1.gif

Sicer pa je 9-3 precej daleč od pregovorne Švedske kakovosti, ko se vsedeš za volan - cenena plastika, nekvalitetna armatura, porazen menjalnik. Počutje je nekam ceneno, pa čeprav gre za Aero in to me je zelo negativno presenetilo. Upam, da so po faceliftu zadevo popravili (teh ne poznam).

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.394
231
63
Citat:
Uporabnik blazko pravi:
Hja, Saabovci so se včasih šalili, da moraš itak imeti dva avtomobila - z drugim se voziš, ko je Saab na servisu
wink-1.gif

Sicer pa je 9-3 precej daleč od pregovorne Švedske kakovosti, ko se vsedeš za volan - cenena plastika, nekvalitetna armatura, porazen menjalnik. Počutje je nekam ceneno, pa čeprav gre za Aero in to me je zelo negativno presenetilo. Upam, da so po faceliftu zadevo popravili (teh ne poznam).

Kolega ima novejšega Aera - kar se tiče vozne dinamike in zmogljivosti nimam besed, saj je avto kljub dolžini na nivoju hot-hatcha (na Racelandu je vozil čase 58,xx !
wink-1.gif
).

LP,

Milan

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
moja napaka (se mi je zdelo), a vseeno... point smo ugotovili

In point je da je Saab 9.5 super inovativno sodoben voz, s katerim ne moreš zgrešit če ga kupiš? Nakup desetletja?
evil.gif