S5 en talent

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Včeraj sem tudi sam srečal talenta, ki se je peljal v napačno smer. Starejša gospa (uporabil bi drug izraz, ampak se mi zdi neprimeren) je kot kaže, zgrešila smer pri vklučevanju na avtocesto.
bonk.gif

Zgodilo se je pa v smeri MB-CE.

dsc00181.jpg

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Pa to sploh ni več ni res! fak no.....ni tedna, da nekdo na vozi v napačno smer po avtocesti. To pa počnejo večinoma t.i. nedeljski vozniki oz. starejši, ki so po nevem kolkih letih spet šli na avtocesto, ker so "morali" kupiti vinjeto. Sam pravila vožnje po AC jim pa niso najbolj domača
bonk.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
kaj takega se najbolj bojim na avtocesti! Čeprav se mi pa zdi da to počnejo predvsem starejši občani, ki se enostavno ne znajdejo pri izvozih/uvozih čeprav imajo ob napačnem vključevanju na avtocesto tiste velike zneke in stop se to dokaj pogosto dogaja!

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Je peljala s prilagojeno hitrostjo? Če ni peljala prehitro, potem je vse v redu. Not!
Kako si se ji izognil?

Me zanima, kje je stardec, da bo povedal, da to ni nič hudega in da so res nevarni mladi dinamiki.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
in to slikano nazaj! KAj če bi ji kdo sledil oni bakici mislim ga ta ko je slikal niti opazil nebi!

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.962
-393
113
men pa ne vem kako jim uspe za 210 stopinj narest ovinek nazaj??? To si zihr misli - "pa ker bedak je tok oster ovinek nazaj delal???"

Zerly

Pripravnik
20. avg 2007
592
0
16
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Itak, avtor tega prispevka je ogrožal vse (še najbolj pa bakico), ker je
redface-1.gif
slikal med vožnjo.

priden.gif

Slikal je potnik na zadnjem sedežu, sam sem bil pa na sovoznikovem. Res pa smo ogrožali ljudi okrog sebe, še posebno voznico v Twingu, ker se je morala nasmehnit, da je na sliki lepa..

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.213
1.384
113
Sigurno ste dirkali, izsiljevali po AC in pri tem ogrožali staro gospo, ki se je samo malo zmotila in zapeljala v napačno smer.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Pomoje ona ni bla kontra ampak vsi ostali
hysterical-1.gif

si je zihr mislla: Koga pa je dans s tem folkom
sprasujem se.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Čeprav nerad, ampak ok, bi še razumel te stare peke, da zajebe uvoz/izvoz... ampak a nima niti 1% gnile pameti v možganih, da bi vsaj ko PRVI avto vidi nasproti, pogruntal, da nekaj ni vredu in ustavil :]

Floki

Guru
6. sep 2007
10.101
3.158
113
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Čeprav nerad, ampak ok, bi še razumel te stare peke, da zajebe uvoz/izvoz... ampak a nima niti 1% gnile pameti v možganih, da bi vsaj ko PRVI avto vidi nasproti, pogruntal, da nekaj ni vredu in ustavil :]

zmaga.gif
ne vem kako da takim ne vzamejo izpita in jih na psihiatrijo ne zaprejo.....res mora biti nekaj hudo narobe v glavi