Kako se nadišavite (deodoranti, parfumi, itd)?

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.446
425
83
Deo: kristal. Deluje samo na goli kozi, na dlakah ne. To + britje sem zacel prakticirat pred 10+ leti, ko sem videl rezultat old spice & co na majicah, ki so spremenile barvo, potem sem se vprasal kaj ta svinjarija naredi z mojo kozo. Ni pa kristal vsemogocen, jaz jih imam vec in prakticno ves cas s seboj, sploh poleti ga nanesem veckrat dnevno.

After shave: loccitane krema, trenutno cap cedrat.

Toaletne / parfumske vode: vedno nekaj novega, nikoli ne ponovim nakupa, ob vsej ponudbi si vzamem cas, rad raziscem in testiram nove vonje. Trenutno ysl myslf in prada luna rossa ocean.

Navid

Majstr
3. dec 2007
273
266
63
Deo: Borotalco roll-on,
Eau de toilette / parfum: Rabanne Invictus, CK euphoria, Ferragamo Uomo Signature, Joop GO,
After shave: Proraso Green.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.431
1.429
113
Ko folk govori da mu drzi cel dan nek kristal....je to njihovo mnenje. Poznam take. Ampak rezultat je ponavadi nekje med vonjem crkovine in klošarja. Pop kultura holivudskih smrdljivcev jim daje se dodaten zagon. Pit, mekonogi, koks in podobni ne uporabljajo deodoranta. Pol pa picke katerim je mekonogi nor navajajo da "disi" po moskem in dobrem zivljenju. Za prasico Cox je dec rekel da smrdi kot kamijonar...ampak njega to rajca! Pol se pa pejd....

• Haha
Reactions: sajkek

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.458
346
83
34
Na sreco nimam tezav z vonjem. Oldspice gel na pobrito pazduho bi mi zdrzal tudi 3 dni bp. Da bi mel kosmato pazduho in tiste tarzancke mazal mi je fuj. Parfuma ne uporabljam, ker mi vecina vseka na migreno.

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.169
481
83
probal razne bio, eko... deodorante v stiku, pa zdrži morda pol dneva. Tako, da sem nazaj na oldspice...

Parfumov pa sploh ne, še ženski sem "dal prepoved". Peče me v nosu. Moti me.
Prejšni vikend greva v hribe, hodiva za dvema tipoma, 30m vsaj razdalje, pa sem zavohal, da se je en zjutraj na frišno pobril pa očitno fajn nadišavil... :bruh:

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.264
1.894
113
Po mojem mnenju tema za prediskutirat za oba spola.. ;)

Vglavnem, zanima me, kako kaj uporabljate razne deodorante/antiperspirante/parfume/toaletne vodice/itd/itd/.. Skratka, kako se "nadišavite", oz. kaj vse uporabljate, da dišite cel dan?

Najbolj me zanima, kaj uporabljate za pod pazduhami proti potenju (predvsem moški)? Pred parimi dnevi izvedel razliko med deodoranti (ki samo dišijo) in antiperspiranti (ki zmanjšujejo znojenje), čeprav imam občutek, da napišejo že vse na embalaže, samo da se proda.. Raje uporabljate spraye ali sticke (gele)? Kaj bi rekli: bolj zašvičaš, če imaš pobrite podpazduhe ali kosmate? Old spice (najbolj reklamiran) ali kaj drugega?

Kaj pa parfumiranje? Kje se vse našpricate? Uporabljate bolj parfume ali toaletne vodice? Razlika med njimi?

Jaz izključno roll.on za pod pazduho -> zjutraj po tuširanju, ter en špric parfuma (kar pač imam..ker stalno nekaj dobivam za RD.je). Popoldne/zvečer po telovadbi (in tuširanju) ne uporabim ničesar.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.710
9.478
113
Trdo milo lastne izdelave v katerem uporabim res minimalno dišave in Tabac deodorant v sticku. Sede mi tud rol on BIOBAZA od DMa. Vse ostale komercialne zadeve mi zhebejo kožo.

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.455
814
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
delat v pisarni skupaj drugimi ljudimi, verjem da se točno ve, kdo ne uporablja ničesar..Ni ravno fajn. Smo imeli enga pacienta, ki je doma pral cote s kisom (ne vem v čem je to fora) in smo meli cca pol leta pizdarijo, ker se nismo mogli zmenit kdo mu bo rekel, da naj menja šiht al pa babo...nekak je razumel in je od tedaj na pralnem prašku, kot vsi normalni civilizirani ljudje. Ampak mislim, da spet nekaj muti zadnje čase..:rolleyes:

Nazadnje urejeno:

mistique

Guru
16. jun 2009
13.762
1.565
113
Emona / Carnium
Če si zdrav, je izhodišče za higieno umivanje, prehrana, čista oblačila ipd. Da ne smrdiš ne rabiš lih parfuma. To je že prehod čez nulto točko...Redko uporabim parfum, za na šiht sploh ne...Sodelavke pa so mi vedno govorile "kva maš to na seb" pa "kok dišiš" :evil:. Molekula bejbi :fredi:

jezek

Guru
24. jul 2008
3.431
1.429
113
Je, šur. Nepo*****e pić*e ki jih mal mošusa rajca! Ne želim med njihova stegna z glavo....

p4pe

Guru
24. feb 2010
1.604
997
113
48
KR
Je, šur. Nepo*****e pić*e ki jih mal mošusa rajca! Ne želim med njihova stegna z glavo....

1731950611105.png

Janch

GPS guru
Osebje foruma
7. jul 2009
7.455
814
113
v leru
navi-guru.blogspot.com
Če si zdrav, je izhodišče za higieno umivanje, prehrana, čista oblačila ipd. Da ne smrdiš ne rabiš lih parfuma. To je že prehod čez nulto točko...Redko uporabim parfum, za na šiht sploh ne...Sodelavke pa so mi vedno govorile "kva maš to na seb" pa "kok dišiš" :evil:. Molekula bejbi :fredi:

stari ko te poleti v pisarni zalije švic k se ena stara baba odloč da je treba mal klimo ugasnit, si lahko siguren, da tvoj flek na majci pod pazduho ne oddaja ravno dišečih molekul :cool: