S seksom do pokojnine

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik softi pravi:
kaj pa če ga garanje
Če nima za koga garat, pol gara za sebe in svoj standard
grims-1.gif

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi: Ne da bi morali biti dolžni, ampak so dolžni.

What? Ne ne ne ne ne....čaki ti mal, napaka, starši so pošteno delal, plačeval v pokojninski sklad, a zdej bo država tastarim znižala penzije in prenesla dnar iz sklada na NLB, pokrila tajkunsko lukno, jaz bom pa starim plačevala dom?
ne-ne-1.gif
Jok brate odpade. Oskrbo v domu takoj znižat na minimalno pokojnino, kar pomen, da ko bom šla jaz v penzijo bom imela vsaj za dom in ne bom obremenjevala mojih otrok.

Resetirat resetirance pa začet pisat novo ustavo, tko kot Islandija.

majč

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Končno ena, ki ji je jasno, kam pes taco moli. Si videla, da so včeraj uspeli sprejeti 16 zakonov, za katere živ bog ne ve, kaj so, kaj nam spet jemljejo in kako nas omejujejo. Bistveno, da je farški Hosj spustil bombico o keri cela država trobi in se prekla okoli nje. Seveda to ni bil predlog, bolj razmišljanje.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ma ne k se mi v glavi vrti sam, da vidim napoved za TV dnevnik. Dol s to vlado čimprej, tembolj za nas vse! Ne, se popravljam, ta vlada bo sama sebe odstavila.

majč

Nazadnje urejeno:

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.861
395
83
Če bo ivek tako trapast, da bo vezal zaupnico na tisto zlato žilo al kaj že, potem bo res olajšal vse skupaj. Upamo lahko.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi: Ne da bi morali biti dolžni, ampak so dolžni.

What? Ne ne ne ne ne....čaki ti mal, napaka, starši so pošteno delal, plačeval v pokojninski sklad, a zdej bo država tastarim znižala penzije in prenesla dnar iz sklada na NLB, pokrila tajkunsko lukno, jaz bom pa starim plačevala dom?
ne-ne-1.gif
Jok brate odpade. Oskrbo v domu takoj znižat na minimalno pokojnino, kar pomen, da ko bom šla jaz v penzijo bom imela vsaj za dom in ne bom obremenjevala mojih otrok.

Resetirat resetirance pa začet pisat novo ustavo, tko kot Islandija.

majč

Saj te ne bo nihče nič vprašal. Samo na bančnem izpisku boš videla odtegljaj.
evil.gif

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Idej so pa vsi polni ja. In to kakih. Za zbirko novih Butalcev. Škoda da je Milčinski že pokojni.