S kolesom po avtocesti

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Kolk sem pa jaz kakšno uro nazaj cviknu
crazy1.gif
cviknu pa nisem niti toliko zaradi njiju amapk zaradi nizozemca pred mano, ki je s tisto svojo prikolico opletal levo in desno po vseh treh pasovih in je malo manjkalo, da bi mu skantal tisto bajto na kolesih.
In potem greva na izi mimo in teli dve opici ne ne ma kaj opici opeki ker opica ima saj nekaj pameti in nebi šla na AC lepo poganjata pedalčka naprej jaz jima pokažem
stupid-1.gif

No ker sem kao priden državljan in sem poklical milico... na drugi strani zveze mi reče stric "ja gospod smo že obveščeni, hvala za klic. Nasvidenje."
Zdaj me pa zanima kolikšno kazen bosta dobila tele dva metka zadetka za svoje imbencilno dejanje? Če ju dobijo? Zelo dvomim, ker sta verjetno zavila dol za Kranj.
Verjetno manjšo, če bi ju nizozemec lepo povozil.

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.003
-1.289
113
S kolesom iz Ljubljane v Portorož.

Kje je varneje? Po avtocesti torej po odstavnem pasu popolnoma po desni strani ali po drugih cestah, kjer te divjaki z avtomobilom prehitevajo 5 cm mimo tebe s 129 km/h?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.773
548
113
42
povsod malo
Jah no dobr skrajno po odstavnem oblečen in da se bliska od tebe tako, da se ti vidi na 5 km bi še šlo.
Ampak tele dva
stupid-1.gif
lepo po voznem pasu bolj slečena kot oblečena pa nobenih rdečih lučk ali mačjih očes.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Po avtocesti se nimaš kej vozit s kolesom. Za take mora biti kazen, preden ju kdo povozi.
stupid-1.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.064
5.655
113
Vbistvu bi bla dobra kazen da ju kibla ponesreč zgazi....like upppppps
evil.gif

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Kakšeno leto nazaj sem videl na vzhodni obvoznici od Polja proti Šentjakobu enega starčka ,ki je lepo brcal bicikel po odstavnem pasu.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-378
113
na odstavnem nobenega ne motijo... komur pa avto crkne, se pa itak počasi vozi.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.716
113
pri taščici
za kolo je ne rabiš...
Sicer pa res trapasto početje.. čeprav moram jaz zaradi tega ker ne morem iti po AC delati 30% daljšo pot....

Sicer pa so najbrž bili policaji v "bližini". POnavadi imajo radar pri izvozu Brezje (iz smeri avstrije, zožanje). Pa kaj se bodo podili za njimi. Lepo bi jih počakali na izvozu.Če so bil ipametni so jih počakali

Nazadnje urejeno:

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
cca 10-15 let nazaj je bila stava v kranju ko so lokalni pijančki rekli nekemu klošarju na vozičku da ne upa na avtocesto z vozičkom.
tip se je za 3 litre vesele točajke zapeljal z vozičkom po AC ca3km
bonk.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Jaz sem enkrat moral iti po AC oz. obvoznici, saj s kolegico, v Splitu (prikolesarila sva s severa preko ind. cone) nisva našla nobene lokalne ceste (sva zgubila kar nekaj časa), ki bi naju popeljala do pristanišča... tako sva kak kilometer-dva morala narediti po obvoznici.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Mare2 pravi:
Kje je varneje? Po avtocesti torej po odstavnem pasu popolnoma po desni strani ali po drugih cestah, kjer te divjaki z avtomobilom prehitevajo 5 cm mimo tebe s 129 km/h?
Ne razumeš. Saj Tenforesta ne skrbi varnost kolesarjev, ampak državni proračun.

Zakaj pa misliš da je iz avta po mobitelu klical policaje? če bi ga skrbela varnost kolesarjev bi za njima peljal z vsemi žmigavci. Če pa svoja pa nebi klical iz avta.

Samo ne vem zakaj ni prijavil še nizozemca, ki mu je opletala prikolica? Spoštovanje do tujcev?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
To ni nič, midva z mojo sva pred dvemi leti zalutala v Grčiji s skuterjem 50ccm na avtocesti. Sam Grki so face, še na avtocesti so naja pozdravljal....
grin1.gif

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Pred leti sm vidu eno hudo rekreativno kolesarko, ki je zapeljala na AC. Vozil sem počasi za njo in ko je ugotovila kam gre, je tako panično zabremzala, da jo je odfukal čez belanco na cesto! XD

Žal mi je blo, ker nisem snemal, če bi vozil hitro bi jo mogoče celo povozu.

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Glede na to, da je kolega povozil en na tej poti, definitivno najvarneje z vlakom in avtom...