Rušenje cestninske postaje?

jonny77

Guru
16. sep 2007
11.672
2.414
113
Pomurje
Saj piše, da je postavil na lastno pest. Rušit če je na črno!

Hudič je da kravatarskim črnograditeljem ne rušijo. Dvojna merila.

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Kaj pa je sedaj s tistimi črnimi gradnjami na primorskem in še nevem kje, kjer so lastniki politiki? Sedaj je vse potihnilo, a so kaj podrli komu?

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Toliko časa bodo zavlačevali, da bo sprejet nov zakon o legalizaciji črnih gradenj.
cry12bpy.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Niti enemu še, vsi nekaj prelagajo, lastnika ni na spregled, inšpektor je na dopustu, ni možno najet mehanizacije... Nonstop se nekaj 'slučajno' znajde vmes. Potem pa seveda pritožbe na pritožbene pritožbe in smo tam, ko Jakličeva kmetija že 8 let stoji.

Nekaj svežih informacij: http://www.finance.si/8348042/Ministrstvo-Vitoslav-T%C3%BCrk-mora-podreti-hi%C5%A1o
se ni govorilo, da jo bo kmalu legaliziral ker naj bi na občini nekaj spreminjali prostorske plane?

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Citat:
Uporabnik jonny77 pravi:
Saj piše, da je postavil na lastno pest. Rušit če je na črno!
Hudič je da kravatarskim črnograditeljem ne rušijo. Dvojna merila.

Tu je vic da je imel vse komunalije in da je imel najemno pogodbo. Očitno je šel nekomu v nos, bil je večkrat nagrajen kot upravljalec najlepših postajališč,še pomnite počivališče LIPCE na Jesenicah.
Preberite članek
http://www.24ur.com/novice/slo...-avtocesti.html

Tičar ima še tri druga gostišča ob gorenjski avtocesti. Tudi objekt na levi strani na Lipcah naj bi še danes rušili, če se Tičar ne bo odločil, da ga bo podrl sam. Ima tudi dva objekta na Povodju.
Imel je štiri postajališča , porušili mu bodo vse !
Sedaj bo lahko gradil nekdo drug....

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.812
389
83
Vipavska dolina
Meni se zdi da e tisti drug že zgradil. Nekako se mi zdi da so se "težave" začele ob odprtju bencinskih črpalk pri izhodu za Radovljico...

In pa se mi zdi še nekaj čudnega, namreč skoraj dvomim da so uvoz in izvoz zaprli pred kratkih, zelo verjetno je zaprt že več kot leto dni...

nacek

Guru
13. okt 2012
2.965
613
113
Je že komu na žulj stopil
30 let je služil denar ob avtocesti, še prej pa ob magistralk. ta isti MARKO tudi blokira novo smučišče v Bohinju ????????