Da ne odpiram posebej, bom tule prilepil.
Več kot sto vinarjev in kulinarikov se predstavlja v Cankarjevem domu
Več kot sto vinarjev in kulinarikov se predstavlja v Cankarjevem domu
Tisti konc kar nekaj domacij ponuja svoj vinjak. Birsa npr ti ga da za probat po jedi in ce ti se dopade verjamem da se da kupit za domov. Res pa da ni tolko fancy steklenica in etiketa kot ta zgoraj.Poleti smo dopustovali v Vipavski dolini in smo bili na degustaciji na posestvu Rouna. Domov sem odnesel tudi steklenico njihovega vinjaka. Ni slab, ni pa nek presežek. Predvsem me moti malenkost pekoč (alkohoni) občutek na jeziku. Nekateri vinjaki so "mehki" lepo stečejo po grlu. Če hodi kdo tam okoli, naj gre na pokušino imajo tudi zelo dobra vina in domače mesne izdelke.
Poglej priponko 94655
Smo ga probali na domačiji po odlični hrani in degustaciji vina.Tisti konc kar nekaj domacij ponuja svoj vinjak. Birsa npr ti ga da za probat po jedi in ce ti se dopade verjamem da se da kupit za domov. Res pa da ni tolko fancy steklenica in etiketa kot ta zgoraj.
Ne poznam. Sem si pa z veseljem mal natocu...
Zakaj bi to delal?
Steklenico ali dve žganjice bi rad "spravil" za 20+ let. Enostavno postavim v kot, ali je kaka procedura/pogoji?
Moj ded je pri rojsvu vnukov zakopal petlitrsko flašo šnopsa za vsakega...Steklenico ali dve žganjice bi rad "spravil" za 20+ let. Enostavno postavim v kot, ali je kaka procedura/pogoji?