.. je danes ob 17h vodila 2-ga poročila in glede na telesno govorico, jo je zgleda "Katarinco" nekdo malce ošvrknil, pa v bistvu ni izgledala najbolj srečna in bolj "spravljiva" ... Se mogoče počasi že kaj spreminja na RTV, ali pa se mi samo meni zdi (ali pa je nekdo tam slučajno prebral moj prejšnji post) ... ali pa leze mogoče nekaterim tam že strah v kosti ... ... no enivej, pa gremo malce iz leve na desno z malo soli zraven seveda pri @nemarambutlov ... z današnjega večera ...- Dnevnik včeraj ob 19h : ta "mlada" dečva ..
O lažeh v času koronavirusa 45 min YT
Zdej pa bolj sredinsko še malce za bolj širše ter uravnoteženo in razmigovanje možganskih vijug ...
FAKTOR-424-PROTIKORONA MEDIJSKI UKREPI 39min YT
Sem že "karanteniziran" v glavnem kar nekaj mesecev, pa IQ 69 ... ali 96 ... se ne spomnim, verjetno taprvo, ampak cifra je sexualno lepa, posebej prva ... pa še mojo pokojno mater so pred porodom z nečim cepili, pa sem zgleda malce avtističen ("border_line Asperger") ... Tako vidim stvari, ki jih niti Stewie Wonder ne ... ... DukDukaj tukaj https://duckduckgo.com/lite/Enim, pa ta karantena fejst škodi.
------------------------------------
" ... " Shit Happens" ! ..."