Rtv Slo skuša prekositi v debilnosti ostalo Slo medijsko greznico ?

jello

Guru
22. sep 2008
10.172
3.883
113
Zakaj me vlečeš spet za jajca, če pa si si že sam odgovoril? Ne rabiš mene, še manj jaz tebe, seštej ena plus ena in mi daj mir.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.151
113
AKOS je ugotovil, da so v eni od oddaj prikazovali blagovne znamke z namenom prikritega oglaševanja. Za oddajo Marcel, ki prikrito oglašuje določeno politično opcijo, to izgleda ne velja.

"Agencija je zaključila, da je prikaz blagovnih znamk v omenjeni programski vsebini pomenil slikovno predstavljanje blagovnih znamk z namenom oglaševanja in s tem prikrito avdiovizualno komercialno sporočilo, ki po zakonu ni dovoljeno," so postopek komentirali na javnem servisu in dodali, da oddaje Ratatujci v programsko-produkcijskem načrtu za leto 2024 ni.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
AKOS je ugotovil, da so v eni od oddaj prikazovali blagovne znamke z namenom prikritega oglaševanja. Za oddajo Marcel, ki prikrito oglašuje določeno politično opcijo, to izgleda ne velja.

"Agencija je zaključila, da je prikaz blagovnih znamk v omenjeni programski vsebini pomenil slikovno predstavljanje blagovnih znamk z namenom oglaševanja in s tem prikrito avdiovizualno komercialno sporočilo, ki po zakonu ni dovoljeno," so postopek komentirali na javnem servisu in dodali, da oddaje Ratatujci v programsko-produkcijskem načrtu za leto 2024 ni.
Od kdaj pa je politična opcija blagovna znamka? :bonk:

B81

22. jul 2007
37.000
10.533
113
Ko tamali ne utihne pred tastarim, ki naredi wtw ha? na 6:08

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sicer ne vem, ob kaki priložnosti je nastala slika, ker jo nisem videl, je pa včasih kljub bolniški, če nisi ravno v postelji na pol mrtev, potrebno opraviti kako nujno zadevo.