po zakonu jo pije.... saj božičnica ni obvezna za vse zaposlene, ali da je enaka....In to pije vodo? Bi prav rad videl tega delodajalca
itak.Torej zaposlene privabijo na zabavo s tem, ker upajo na neko nagrado in ne, ker bi bila prisotnost strogo obvezna.
Pije, pije, žal. Eden takšnih je npr. bivši delodajalec od moje, bivši med drugim ravno zaradi tega in drugih podobnih poslovnih prijemov. Božičnica v obliki gotovine v kuverti, če prideš, dobiš, če ne prideš, se lahko pod nosom obrišeš za božičnico, fuj in fej.In to pije vodo? Bi prav rad videl tega delodajalca
Da se ga enkrat na leto nažgeš ko krava in še plačajo ti za to.zakaj bi sploh hodil v službo, saj ni obvezno...
Da se ga enkrat na leto nažgeš ko krava in še plačajo ti za to.
ja en im se je težko napiti, jaz recimo sem že en takih. In pikniki, in zabave in team buildingi znajo biti jeba sploh če so odnosi v firmi bolj trhli. jebiga enim nam je da pridemo naredimo in gredmo domov delat še kaj drugega, ni služba ena in edina stvar n atem svetuFul je težko prit tja, se ga nažgat ko krava vzet kuverto rečt puši qrac in odsvirat domov. Res muka.
To ne vem, ampak da napišem totalno neumnost, potem pa jo moram v naslednjih treh postih pojasnjevati pomeni, da so ti (in še parim v tej temi) pocrkali še zadnji senzorji za cinizem, sarkazem, zajebancijo, neumnosti in še kakšnih dvajset izmov, ki jim trenutno ne najdem imena.midva mava očitno zelo različne službe
To ne vem, ampak da napišem totalno neumnost, potem pa jo moram v naslednjih treh postih pojasnjevati pomeni, da so ti (in še parim v tej temi) pocrkali še zadnji senzorji za cinizem, sarkazem, zajebancijo, neumnosti in še kakšnih dvajset izmov, ki jim trenutno ne najdem imena.
Fak.