visek_izobrazbe
Guru
pa tm v MLM tud pucajo da bo spet vaše..tsit je tud zanimivoSpucat greznico pa bo tv spet naša.
pa tm v MLM tud pucajo da bo spet vaše..tsit je tud zanimivoSpucat greznico pa bo tv spet naša.
Kdo pa ste torej "vi"?Spucat greznico pa bo tv spet naša.
Ti povej, kateri niso potrebni. Saj vem, kaj boš napisal. Umetniki, kulturniki in tisti, ki skrbijo za človekove pravice. Tipično za kmetavza, za katerega je višek kulture in umetnosti gasilska veselica. Hlapec pa tako ne potrebuje človekovih pravic, saj ne ve, kaj je to.Bizi, al si fukjen ali se fukjenega delaš! Dobro veš kateri NVO ji so potrebni in kateri samo cuzajo davkoplačevalce in delajo zgago.
Če ti ni jasno, vprašaj. Tudi meni gre na kozlanje ko vidim kako se sprenevedaš, vendar upanje, da si normaln še tli.
Ti povej, kateri niso potrebni. Saj vem, kaj boš napisal. Umetniki, kulturniki in tisti, ki skrbijo za človekove pravice. Tipično za kmetavza, za katerega je višek kulture in umetnosti gasilska veselica. Hlapec pa tako ne potrebuje človekovih pravic, saj ne ve, kaj je to.
Saj mi je jasno, tebi je višek umetnosti Jenul v gatah, fotopub,...Ti povej, kateri niso potrebni. Saj vem, kaj boš napisal. Umetniki, kulturniki in tisti, ki skrbijo za človekove pravice. Tipično za kmetavza, za katerega je višek kulture in umetnosti gasilska veselica. Hlapec pa tako ne potrebuje človekovih pravic, saj ne ve, kaj je to.
Ta mora bit naša in od nikogar drugega!Spucat greznico pa bo tv spet naša.
Eno hudo nakladanje in pretiravanje. Svetina je bil iz Nore, Plaskan je bila iz Planeta (saj vem, po tvoje desničarski sekret), Krevs je pa kar lepo otrok RTVSlo. Boste njega tudi lustrirali? V jamah je še plac.Malo vam peša spomin. Kdo je vodil dnevnike ko so novinarji informativnega programa stavkali? Kader z noretv, ki ga je pripeljal wtfuck in ki je imel samo eno referenco. Da so radi na televiziji.
Mi ne bomo nič, ker ne vem kdo smo mi, vikat me pa tudi ne rabiš. O kadru, ki je imel rad televizijo je hribar vse povedal, pa ne v radiu ga ga. In o stavkokazih tudi, več pa ne bom, ker v slovenščini prav veliko lepih besed za njih ni.Eno hudo nakladanje in pretiravanje. Svetina je bil iz Nore, Plaskan je bila iz Planeta (saj vem, po tvoje desničarski sekret), Krevs je pa kar lepo otrok RTVSlo. Boste njega tudi lustrirali? V jamah je še plac.
Plaskan je bila iz Planeta (saj vem, po tvoje desničarski sekret),