Saj o čefurjih, rdečih, temnih tudi snemajo pa moje mnenje ni tako plačat pa moram enako.Hmmmm... Pa še piše ti na sliki. Jasno pričakovati, da boš znal to prebrati je utopija
.. pred dnevi je na poročilih ob petih je bilo izjavljeno, da je Kamala Harris prva temnopolta afroameričanka s poreklom iz Azije izvoljena za podpredsednico ZDA ... pa ti sploh ne vedo, kaj "deklamirajo" pred kamero ...Pa dobro no....
Ter tam posilila vse živo.Se strinjam - ona ni a od afroameričanke! Je mešanca Indije in Jamajke.
Razen če potrdimo teorijo, da sta Adam & Eva & co. začela svoj pohod v Afriki.
Se strinjam - ona ni a od afroameričanke! Je mešanca Indije in Jamajke.
Razen če potrdimo teorijo, da sta Adam & Eva & co. začela svoj pohod v Afriki.
Se strinjam - ona ni a od afroameričanke! Je mešanca Indije in Jamajke.
V bistvu je to dejstvo z manjšim dodatkom: "zibelka" naj bi bila malo južneje, Zambija, Mozambik, Botsvana. Tile "praljudje" pa so potem počasi "pojedli" vse ostale, ki so sočasnoživeli po drugih predelih takratne zemlje.Kolikor sem jaz bral in gledal o zgodovini človeštva se je pred 75-80k leti ob izbruhu vulkana (ne spomnim se točno kje , nekje v aziji) prišlo do izumrtja takratne populacije in naj bi preživelo zelo malo populacije, Največ na področju afrike , Kenije in Tanzanije. Ko so delali dnk analizo prvotnih prebivalcev se je tudi pokazalo da naj bi večina izvirala iz tistega predela , ki se je nato v naslednjih 10 tisočetjih razširila po svetu. Mogoče razlog zakaj pravijo da so predniki prišli iz afrike.
V bistvu je to dejstvo z manjšim dodatkom: "zibelka" naj bi bila malo južneje, Zambija, Mozambik, Botsvana. Tile "praljudje" pa so potem počasi "pojedli" vse ostale, ki so sočasnoživeli po drugih predelih takratne zemlje.
In trenutno je "in" da ugotoviš kolikšen del tvoje DNK je identičen z Neandertalci, ker bojda večji je ta delež, bolje je!