Rop SKB banke

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ta je sicer 48 let, izgleda pa toliko ropar kot jaz izgledam črnec
tongue-1.gif
Zato pa kriminalce ne lovijo čitalci obraza, ker se po obrazu pač ne vidi, kaj je kdo storil
wink-1.gif

Ma poglej tipa, zgleda kot da več kot sponke za papir ni zmožen dvignit (ker mu ni treba). Sicer je pa res, da ni potrebno veliko mišic za vtipkat kode banke in trezorjev
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Ta je sicer 48 let, izgleda pa toliko ropar kot jaz izgledam črnec
tongue-1.gif
Zato pa kriminalce ne lovijo čitalci obraza, ker se po obrazu pač ne vidi, kaj je kdo storil
wink-1.gif

Ma poglej tipa, zgleda kot da več kot sponke za papir ni zmožen dvignit (ker mu ni treba). Sicer je pa res, da ni potrebno veliko mišic za vtipkat kode banke in trezorjev
tongue-1.gif
Je mogu znat še švasat, pa alarm onesposoit.

Dolfe

Pripravnik
22. jul 2007
836
1
18
Citat:
Uporabnik aviator pravi:
moj sosed je biu, policija še kar preiskuje hišo in okolico
komaj sem šel na šiht

Citat:
Uporabnik aviator pravi:
42 let, ime mu je Matjaž priimka ne izdam
dela pri zavarovalnici Triglav neki direktor ali nekaj podobnega... bojda je služil tujski legiji
fotr pravi da ga je velikokrat videl s Kučanom
običajna družina s dvemi otroki... ima kar veliko premoženja

Madona ste nagli. Tipa ste prepoznali in obsodili še prej, predno je kihnil, če sploh je.
Policaji bi morali koj vprašati na Alterju, ne pa da so mutili celih 6 let.

Buče na kubik.

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
ksz a so zato danes center lj preletavali helikopterji? so mislili da se bodo ostali vstrašili pa vrnili stvari v sefe?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
Mislim, da ste nekaj pomešali. Matjaž, o katerem govorite, naj bi danes gledal skoke v Planici.

Žurnal poroča:

Enega od obeh so po naših podatkih okoli 12. ure prijeli policisti na letališču Prečna pri Novem mestu takoj ko je pristal s športnim letalom. Že nekaj časa namreč obiskuje tamkajšnjo letalsko šolo.

Po naših podatkih je bil priprt D. V., ki se je po besedah prič večkrat pripeljal z avtomobili različnih znamk, tudi s tujimi registrskimi oznakami. Policisti so odpeljali tudi njegov avtomobil. D. V. naj bi bil varnostnik v SKB. Drugega osumljenca, ki naj bi bil srbski državljan, so aretirali na območju Ljubljane. V aretaciji obeh osumljencev so sicer sodelovali tudi pripadniki specialne enote.

Ali ni bil helikopter zaradi ropa zlatarne na Trubarjevi?

Ponoči so sicer oropali tudi Kralje ulice (brezdomce).

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Bolj kot pomešano gre za zajebancijo ali peljanje teorij zarote dalje, ..

Kralje ulice, oropali? Kako to misliš? kaj pa lahko ukradeš neki neprofitni organizaciji?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.365
6.152
113
KSZ

skbaurum.jpg

Včeraj so omenili, da naj bi bilo iz trezorjev ukradeno za 30 milijonov evrov. Je bil ta podatek kdaj uradno objavljen?

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.921
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Če se prav spomnim sta dva osumljenca. En Slovenec in en Srb?

Predvidevam, da je Dejan Vidmar Slovenec. Kdo je pa na sliki pa ne vemo a vseeno se po obliki betice relativno težko ocenjuje kdo je koliko kolen nazaj Slovenec.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Kdo je pa na sliki pa ne vemo a vseeno se po obliki betice relativno težko ocenjuje kdo je koliko kolen nazaj Slovenec.
Eni to očitno obvladajo v nulo.

blazko

Majstr
21. sep 2007
7.448
426
83
ksz

omg ampak takšnih idiotov svet še ni videl - za rop krivit šefa naše največje zavarovalnice?
confused-1.gif

stupid-1.gif

V petek zvečer je bil v Kranjski Gori prav židane volje, mogoče so plavci zagrabili napačenga Matjaža?

Čudno, da ni kdo osumil M. Lenarčiča, ta je zihr poletel na drug konec sveta, da bi tam skril plen iz banke
bonk.gif

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.084
5.658
113
Mi je pa sicer zanimiv podatek da se "osumljenec" druži z kučanom...me zanima kaj je bilo tisto da aviator ni mogel v sluzbo
smile-1.gif