Rop pošte!!!

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.820
555
113
42
povsod malo
Sožalje družini.

Graja pošti Slovenije ker niso poskrbeli za njeno varnost to je bil 2 rop v 6 mesecih.

Upam, da morilca čimprej ulovijo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.144
1.249
113
42
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Škoda uslužbenke za take norce. Upam da povejo priimek in ime, pa če je slučajno narkoman!

Narkoman z Golfom V ane. [censored] si pameten.

Sicer pa sožalje svojcem.

kvapazdej

Pripravnik
9. okt 2007
120
0
16
Sožalje svojcem.

KOlk majo te ženske na šalterjih plače? Zgleda, da so pošte zelo slabo zaščitene pred nepridipravi, če je tolk ropov. Za tako dejanje bi jaz predpisal smrtno kazen, brez možnosti pomilostitve. usmrtitev pa na Stožicah. Bi bla vsaj kakšna korist od njih.

B81

22. jul 2007
37.892
11.106
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Škoda uslužbenke za take norce. Upam da povejo priimek in ime, pa če je slučajno narkoman!
In to bo pomagalo.... kako?

Izobčitev osebka iz bi znala bit mnogo hujša kazen kot tistih par let, vprašanje je le, kako bi to vplivalo nanj.
Ampak ne, ljudje imajo pravice. Vsi. Tudi tisti, ki ubijejo drugega človeka. Veš kaj jeb.i se s takimi, tak človek zame nima nobene pravice več.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sem se po desnem bregu save vračal proti lj med tretjo in četrto pa nisem nikjer srečal policajev med "lazami" in LJubljano?!
Od Šentjakoba do Jevnice sem na levem bregu Save malo po 16 uri videl 3 vozila kriminalistov in naletel na 2 kontrolni točki z belo-modrimi vozili.
Dvomim da na desnem bregu ne bi bilo nikogar. Mogoče jih ni bilo v belo-modrih vozilih, za kriminaliste sploh pa za PPIU sem prepričan, da so se potikali tam okoli (Zalog, Polje, Podgrad, Janče, itd...)

Po 17 uri je helikopter dobrih 20min krožil nad Litijo in Šmartnim pri Litiji.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:

Narkoman z Golfom V ane. [censored] si pameten.
Od kdaj pa se hodi ropat s svojim avtom?
17758-icon_confused.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.431
2.525
113
SV SLO
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
In potem ko ga ulovijo in mu sodijo dobi le 5 let.

Mislim da ne bo dobil nič kazni, ker se je to zgodilo v Sloveniji. Ko ga ulovijo ne bo dokazov, če že bodo, bo pa spoznan za neprištevnega. Dobil pogojnega, če dejanje še enkrat ponovi bo šel mogoče sedet za par mesecev. Konec koncev je ukradel le 300€. To, da je pri tem nekoga ubil je pa bila itak nesreča.

Koliko let bi potem morali dobiti tajkuni ki so pospravili v žepa milijone če ne milijarde, pa se je mogoče kdo zaradi stiske ker je ostal brez dela tudi ubil. Koliko je meni znano nobenemu tajkunu ne morejo nič dokazati.

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Za Mačka se ve ime in tudi, da je bil pod vplivom droge.

Tule napiše eden od vaju, v čem smo zdaj na boljšem : ..................................................................................................

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
ksz

Takole, glihkar govoru z eno od prič in to kar piše žurnal24 in 24ur je kr neki...

Kot prvo ni bila zabodena ampak ustreljena in sploh se ne ve koliko denarja naj bi odnesel kar je pa v tem trenutku nepomembno saj iščejo "morilca"

Zaenkrat toliko
smirk-1.gif

Drugače pa sožalje družini umrle R.I.P.
roza.gif

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Verjetno je ravno zaradi tega, ker je bil izkupiček tako reven, tudi umrla. Ker ropar postane nervozen in si misli, da to pa res ne more biti vse. Imam v familiji nekoga, ki je pred kratkim bil v enakem položaju.

MrDaco

Guru
11. sep 2007
12.093
6.306
113
Sozalje sodelavkini druzini in ozjim zaposlenim.

Drugace pa sem skoraj preprican da bo spet kaka napaka v postopku, da bo storilec na koncu zelo milo kaznovan. Kako je ze bilo pri enem podobnem ropu? Aja... Kljub temu da so doma nasli ves denar in postarjevo torbo storilca niso kaznovali, ker je bila kao napaka v postopku.

Da se na Posti naredijo nekaj za varnost je skrajni cas. Izgovorom 'saj je vse zavarovano' se ne bodo vec mogli ognit.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.431
2.525
113
SV SLO
Pred leti se je zgodil rop poštarja ko je raznašal pokojnine. Pri storilcu so našli poštarjevo torbo, orožje, pripomočke pri ropu, pa storilec ni bil nič kriv ker je enostavno trdil da so mu dokaze nastavili .....

TheBizz

Pripravnik
7. mar 2011
578
0
16
Kaj se dogaja, jao
frown-1.gif
Amapk upam, da bo lahko najdt belega golfa V, mislim, da je izmed vseh "petic" še najmanj belih, sploh pa še "zrihtanih belih" za povrh! V upanju, da sta bila roparja/morilca tako zabita in sta ropala s svojim avtom!! Sožalje svojcem.

lp

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
sem se po desnem bregu save vračal proti lj med tretjo in četrto pa nisem nikjer srečal policajev med "lazami" in LJubljano?!
Od Šentjakoba do Jevnice sem na levem bregu Save malo po 16 uri videl 3 vozila kriminalistov in naletel na 2 kontrolni točki z belo-modrimi vozili.
Dvomim da na desnem bregu ne bi bilo nikogar. Mogoče jih ni bilo v belo-modrih vozilih, za kriminaliste sploh pa za PPIU sem prepričan, da so se potikali tam okoli (Zalog, Polje, Podgrad, Janče, itd...)

Po 17 uri je helikopter dobrih 20min krožil nad Litijo in Šmartnim pri Litiji.
Saj so bili pri mostu čez Savo med Dolskim in Lazami. Hanzi pač ni bil v Lazah.