Citat:
Uporabnik danijel8 pravi:
Jaz ne bi sklepal nič po včerajšnji tekmi. Srbi so včeraj igrali odlično prvi polčas, v drugem pa so imeli številne probleme, tudi s kadrom. Poškodoval se je Zelenoviæ, ki je do poškodbe odlično igral, izključen je bil Vučkoviæ, ki je steber obrambe.
Srbi so razbili Beloruse za 10 golov, Slovenci so jih strli v samem finišu.
Mogoče so Slovenci v psihološki prednosti, saj so včeraj dobili v trilerju, Srbi pa izgubili v zadnji sekundi.
In ne vem na podlagi česa trdiš, da so Slovenci eno klaso nad Srbijo.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Fantje so dejansko zmožni zlata. Če bosta le dva prava polčasa. Tudi dvomim da bo Denič tako eksperimentiral. Se mi zdi da vedno ve kaj mora narediti samo iz nekega razloga vedno počaka na to odločitev.
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Jaz ne bi sklepal nič po včerajšnji tekmi. Srbi so včeraj igrali odlično prvi polčas, v drugem pa so imeli številne probleme, tudi s kadrom. Poškodoval se je Zelenoviæ, ki je do poškodbe odlično igral, izključen je bil Vučkoviæ, ki je steber obrambe.
Mogoče so Slovenci v psihološki prednosti, saj so včeraj dobili v trilerju, Srbi pa izgubili v zadnji sekundi.
Na podlagi videnega... kaj tebi ni jasno?
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Pismo, težka bo proti Španiji (hipotetično)... Ampak pustimo se presenetiti!
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Meni se zdi selektor najslabši člen te reprezentance.
Citat:
Citat:
Uporabnik ghibli pravi:
Citat:
Na podlagi videnega... kaj tebi ni jasno?
O rokometu sem pisal, če ti slučajno ni jasno.
kako se bi moral obnašati selektor, da ne bi zgledal izgubljen, živčen, energičen.....????? Če sploh je. Meni se ne vidi.Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Zdi se mi malo izgubljen.
Preživeli triler proti Egiptu, ki je še malo pred koncem zgledal kot laganica. Dajmo zdaj Ruse.