Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pa kaj imate vsi neke jake probleme s CSD... Evo, oddal e-vlogo za podaljšanje, odgovor v dveh tednih...
Pred leti, ko so začeli z e-vlogami (in je bilo vsako leto nov postopek) je bila zadeva oddana elektronsko, rešeno v enem tednu... Pa sem oddal ob skrajnem roku ob koncu leta...
Za nas je pristojna CSD Šiška... Po svoje so perle... Ampak, najstarejša si je šla sama urejat štipendijo. So jo lepo usmerili kaj in kje oddati vlogo in še hitro rešili...
Ne vem ce sem kaj dobil prej kot v enem mesecu. Razen tisto kar so morali dati "po uradni dolznosti". Oddal tudi ze preko e vloge.
Kako natancni so csd pri svojem delovanju (in kako se odzovejo na pritozbe) pa je v medijih ze precej zgodb. Tudi sam sem jih že nekaj lepil na alter.
Poglej v vsakem primeru velja šele za naslednji mesec. Če si oddal v decembru, boš imel urejeno v januarju. Če bo januarska položnica za vrtec prevelika (se pravi da je bila izdana se pred odlocbo) dobiš v februarju poračun. Tako je bilo pri meni.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.