Imam enakega in so podatki seveda zelo podobni , za 83 m2 je porabil 84 minut (zaenkrat ga uporabljam samo za pritličje).Meni Roborock s5 max posesa 5 prostorov skupaj kvadrature 90m2 v dobri uri. Ko zaključi islim da je baterija na približno 50% nisem pa siguren. Bom pogledal naslednjič ko bom sesal celotno stanovanje.
očistil kontakte, če jo dam 5 cm stran od docka gre levo desno, mi cel dock začne premikat, .. tako potem ne more parkirat.Če jo daš 5 cm od docka in pritisneš dock, kaj se zgodi zapelje gor in ko bi morala zagrabiti, levo in desno zmrda in se ne ......
Očisti polnilne kontakte na docku in robotu in probaj še 1 x potem ti napišem, kaj je .....
Tumasto, povej mi, kaj Roomba I7 v akciji za 480 eur z plačanim 22% ddv jem ( torej na firmo cenejša) NE zna bolje, ali tako dobro, kot kitajčki ?To je tak jasno. Saj to so ti želeli povedat, da za isti denar kot daš za tumasto rombo dobiš pametnega kitajca
Tumasto, povej mi, kaj Roomba I7 v akciji za 480 eur z plačanim 22% ddv jem ( torej na firmo cenejša) NE zna bolje, ali tako dobro, kot kitajčki ?
Pa ja upoštevaj, da imaš 2 letno garancijo pri nas. Čakam odgovor v čem so ti pokvarljivi kitajčki tako boljši, pa ja pokaži mi torej kitajčka za 240 eur z dostavo davkom in servisom.....
Potem naredi takole, če imaš bočni kontakt za polnenje je verjetno odpovedalo mikro stikalo v konektorju, rešitev zamenjava. To velja pred vsem, če ga ročno pravilno postaviš na dock, pa se še vedno noče polniti.očistil kontakte, če jo dam 5 cm stran od docka gre levo desno, mi cel dock začne premikat, .. tako potem ne more parkirat.
Ta prvi morda, vseeno nima kamer ne gor ne za vrsto tal, ta drugi je pa primerljiv le z Roombo najosnovnejšo za 179 eur, je brez navigacije, kot sem videl nima niti lidarja.Xiaomi TROUVER Finder Robotski Sesalnik - Bel
Sesalni tlak 2.000Pa, LDS navigacija, SLAM algoritem, 2v1, Glasovni asistent, Baterija 2600mAh, Avtonomija 90min. Hitra dostava, servis in podpora v Sloveniji.www.mishop.si
Robotski sesalnik Xiaomi Mi Vacuum Mop Essential - Bel
Sesanje in mokro brisanje, Sesalni tlak 2200Pa, Upravljanje preko pametne aplikacije, WiFi povezava. Hitra dostava 2-3dni, servis in podpora v Sloveniji.www.mishop.si
Resno vprašam, ker sem laik, ti pa jih servisiraš: v čem je ta Roomba i7150 toliko boljša od kitajčkov?Tumasto, povej mi, kaj Roomba I7 v akciji za 480 eur z plačanim 22% ddv jem ( torej na firmo cenejša) NE zna bolje, ali tako dobro, kot kitajčki ?
Pa ja upoštevaj, da imaš 2 letno garancijo pri nas. Čakam odgovor v čem so ti pokvarljivi kitajčki tako boljši, pa ja pokaži mi torej kitajčka za 240 eur z dostavo davkom in servisom.....