Jaz govorim o tem kakšne baterije pridejo v sesalcu serijsko (iz tovarne), ne pa o menjavi baterij.Sem ti jasno napisal, zakaj to NE GRE, tudi ostali v večini nimajo tako !
Tudi mene zanima tale model? Na mimovrste je ok cena...Ima mogoče kdo tega doma: Mamibot Exvac880
Kako je v primerjavi s kakšnim Xiaomijem? Po specifikacijah mu povsem konkurira.. Kaj pa aplikacija, dejansko delovanje itd?
Sam imam doma 2 Xiaomija (roborock S5 in Viomi SE Pro) in sem zelo zadovoljen, sedaj pa me kolega sprašuje glede teha mamibota..
Sej za delni refund se hitro zmeniš, sploh če je zadevo enostavno za zamenjati. Recimo telefon z banggooda (doogee s55 za 110$), crknil zvočnik po cca 8 mesecih. Naročil novega z aliexpressa za 11$, nato odprl dispute na banggoodu, zahteval povračilo za zvočnik + 9$ za pol ure mojega dela (ker je bila menjava res enostavna), so mi bp refundali 20$. Je pa načeloma pri teh zadevah tako, da je garancija "neobstoječa" in si to vkalkuliraš pri nabavni ceni.
Če kupiš od kitajca iz eu skladišča, imaš normalno eu garancijo. Jaz 300€ sesalca niti v sanjah nebi kupil direkt iz kitajske
Pa si kontaktiral prodajalca?Sam sem kupil iz EU skladišča Roborock S50 s kao 3 letno garancijo. V glavnem pri nas sem kotaktiral Mi shop in ELKO servis.
Nobeden od teh servisov ni hotel servisirati ali prodati dela, če nisi pri njih kupil ali jih niso uvozili sami. Kot sem že rekel se mi pa tudi Marca ni dalo pošiljati paketov naokoli. Sam sem kupil iz Amazona del za cc 30€ in sedaj dela naprej bp. Je pa res super pri tem modelu (verjetno tudi pri drugih), da se sestavlja kot lego kocke. Ne moreš kaj faliti, ko ga nazaj montiraš. Je pa tudi res, da ga moraš, da prideš do sesalne enote razdreti čisto na prafaktorje. Je pa takrat, ko sem ga sam kupoval bila cena skor 50% cenejša kot pri nas. Če bi bilo 50€ razlike ne bi razmišljal kje kupiti.