No-go cone sicer še nisem sprobal na Roborocku, ker jo načeloma ne rabim. Mi je dovolj, da lahko na appu določim katere prostore naj počisti.
Ja pri nas ponavadi takrat, ko se sesa umaknemo stvari iz tal. Recimo v kuhinji dam stole na mizo, itd. Okrog smrekice pa kar sam dobro zmaneurira. Je pa res, da ni nekaj veliko ovir okoli. Verjamem pa, da je super funkcija, če jo rabiš. Mogoče jo tudi jaz v bodoče kdaj.
Fak stari, ampak ti pa v orenk svinjariji živiš (no ne živiš, ker sproti čistiš). Jaz imam košek poln po tedenskem sesanju. Z roko pa poberem lase tudi po tedenskem čisščenju. Ampak to vzame minuto časa, ampak dobesedno minuto. Res pa je da nimamo hišnih ljubljenkov v stanovanju. Živali naj imajo svoj naravni habitat, mojega pa naj pustijo pri miru.
Ja, če nebi čistil sproti, bi bila katastrofa. Pač živim ravno v križišču 2 na polno prometnih cest in so noter, oz na balkonu.
Dejstvo pa je, da če mački niso zunaj, imaš v stanovanju 3x več dlak, kot če jih puščaš ven. Močnejšo dlako imajo zunanji. Manj odpada.
Tako da res vsak dan čistim. Tudi pesek raznašajo. Imam pa samo trdna tla, brez preprog.
Gledam, da ti novi roboti(tudi roombe) manj razmečejo trdne delce naokoli, kot včasih. Tista stranska metla na roombi jih je 1m naokol streljala. Zdaj vidim, da je to popravljeno.
Pa tiste nove roombe imajo celo bazo, ki jo izprazni - ogromen plus, če bi kupoval. Ampak to gledam po amazonu je 1200
Pa vidim, da so precej popravili tudi zapenjanje las po valjčkih. Zgleda kar obetavno, samo je pa drago precej.