Reznan kruh

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Jaz sem kruh opustil, v DM kupujem ene koruzne zadeve. Se ne pokvari, počaka mesece, manj vsega živega je treba dajati gor, da je kaj od okusa.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jaz sem kruh opustil, v DM kupujem ene koruzne zadeve. Se ne pokvari, počaka mesece, manj vsega živega je treba dajati gor, da je kaj od okusa.
Koruzni kruh ali tisti "stiropor"? Tega drugega jaz ne morem, mi je ful zanič.

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.143
321
83
Citat:
Uporabnik asko pravi:
Če se prav spomnim, ga za Hofer pečejo tili: http://www.pekarnabrumat.si/

meni je tud dober
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
jaz od hoferja kupujem tiste male štručke za spečt, ki so po 8 pakirane (ne bagete in žemljice, ampak mak/sezam/sončnice), držijo kak mesec zapakirane, si spečem dve pa imam za zajtrk/večerjo

Generik

Guru
14. maj 2011
3.901
1.279
113
ksz

Kakšne eni pišete, kruh iz poljske? Hahaha. OMG.
bonk.gif

Iz prve roke vam povem, da je Sparov beli, polbeli in črn rezan kruh (štruca), proizvedena in pakirana v žitu na viču za LJ del. Vsaj tako je bilo nekaj let nazaj. Ta kruh je IDENTIČEN rezanemu kruhu Žita. Ne boste verjeli, le etiketa je druga. Vse ostalo je identično.
grin1.gif

Edit: Pa še nekaj - tako poceni kruha take kvalitete ne boste dobili nikjer drugje. Vsaj jaz ga nisem zasledil.

Nazadnje urejeno:

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.350
7.095
113
pri taščici
Sicer pa 80% kruha pojem doma zamesenega in specenega. Je pa res da je kak kos tudi vec kot teden v skrinji. Ni panike, nisem zbircen dokler ni plesniv.

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.863
396
83
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Koruzni kruh ali tisti "stiropor"? Tega drugega jaz ne morem, mi je ful zanič.

Take ploščice v velikosti cdja, par mm debelo.

Meni je pa ql, pa v bistvu celi familiji, prej se vedno nikomur zjutraj ni dalo po svežega, potem kupiš hitro preveč in se ga meče stran, same drame z navadnim. Pa v bistvu je 90% tega kruha sama svinjarija, ki telo sam zafrkava.

motofrik

Guru
24. dec 2009
3.099
533
113
tam ko se terc po tori rola
Ta boljši kruh je bil včasih... Ko so ga bice pekle v krušnih pečeh. Ržen hleb, tak štiri kilski... Madona, da si prste oblizneš. Pa konc povojenega mesa zraven in krigl mošta. Še dobiš kaj takega, samo vedno bolj redko.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Jst kupujem Mercatorjevega rženega, pride tak majhen hlebec. Ne poje se ga veliko, ker je ful nasiten, tko da men zdrži za 4 dni komot, stane pa 1 eur. Kruh ni nič suh pa okus je super.