Resnica o videnem NLP.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Znamenja nič ne vplivajo, tako da si falil že v štartu
wink-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.026
11.149
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
No, malo se bom odmaknil od teme oz. morda pa ne, saj je lahko vse povezano in sicer me čudi, kako nebesna znamenja in v katerem nebesnem znamenju se človek rodi, tako zelo vpliva na karakter človeka. Kako lahko kup zvezd, katere so recimo značilne za tisti mesec (rak, lev, devica....) vpliva na karakter. Nekaj mora biti več od "vesoljcev". Kaj menite vi?

khm, blushit, khm.

VanZ

Guru
1. feb 2008
2.858
2.150
113
Vpliva toliko, kolikor si pripravljen v to verjeti. Moja ženka ob vsaki polni luni na okenski polici 'čisti' kristale..
grin1.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
983
113
Torej, vsi, ki se rodijo recimo septembra, imajo podoben karakter zaradi letnega časa in ne zaradi astroloških znamenj?

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Ma ne vem, ljudje, ki jih poznam in so recimo dvojcki, imajo kar podobne lastnosti.
Sicer pa smo vsi iz enakih stvari "izdelani"
smile-1.gif

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Cash pravi:
Torej, vsi, ki se rodijo recimo septembra, imajo podoben karakter zaradi letnega časa in ne zaradi astroloških znamenj?
V bistvu nimajo nič kaj podobnega karakterja. Še vedno čisto random.
Neke rahle korelacije z letnimi časi se poznajo le v skrajno severnih/južnih predelih, kjer je v hladnem delu leta zelo malo sonca.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Ma ne vem, ljudje, ki jih poznam in so recimo dvojcki, imajo kar podobne lastnosti.
Verjetno so ti dvojčki tudi odraščali v istem okolju in od tukaj nekatere podobnosti.

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Niti ne, dva v tujini (ch in ita) dva v zlahti en blizu celja, drugi v mb.

SomeoneElse

Zelenc'
19. jun 2012
26
0
1
še mojih 5 centov al kak že...

Jaz pa mislim, da smo sami in imam prav, 100% prav, ker do danes ni nikakršnega dokaza. Videl sem pa marsikaj, od dobrih fejkov do totalnih bedarij, vsem je pa skupno eno, to so NLP-ji, fu.ck yeah! Psihiatri bi hitro postavili diagnozo, kako hudo je.

Nekdo je pisal, če so tako napredni, potem lahko pridejo in gredo, brez da bi mi opazili, kar je logično in se popolnoma strinjam.

Kar pa mene moti je, vsa tehnologija ki jo kao premoremo in pamet , ki jo kao imamo, raje delamo orožje in vojne, medtem ko je tam zunaj izobilje v nepredstavljivih številkah, bemti, planetov je več kot ljudi na zemlji.

Zakaj se ne obrnemo gori in ves denar namesto za vojsko namenimo za vesolje, to kar se mi gremo je zabitost, da se nam bodo še generacije čudile, kot se mi čarovnicam še par 100 let nazaj. Pa še danes čarovništvo ponekod obstaja!

Če ljudje sprejmemo, da smo kljub napredku, še vedno zelooo primitivni, smo naredili zase veliko.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Danes ima že vsak mobitel FullHD snemanje, ampak tudi najnovejši posnetki izvenzemaljcev so pa še zmeraj v ločljivosti 200x150 pikslov ...

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Citat:
Uporabnik SomeoneElse pravi:
Jaz pa mislim, da smo sami in imam prav, 100% prav, ker do danes ni nikakršnega dokaza. Videl sem pa marsikaj, od dobrih fejkov do totalnih bedarij, vsem je pa skupno eno, to so NLP-ji, fu.ck yeah! Psihiatri bi hitro postavili diagnozo, kako hudo je.

Statistično dokaza za neobstoj nimaš oz. ga je težko upoštevat. Tako da dokler ne dokažeš obstoja so možnosti gledano iz tega pogleda 50:50.

Znanstveno je trenutno težko postavljat neko predvidevanje koliko je izvenzemljskega življenja, če sploh je, ker imamo za zgled samo eno in edino primerjavo to je naš planet. Tako da dokler ne ugotovimo ali je naš planet anomalija (izjema) ali pa pravilo ne vemo nič o tem koliko smo sami oz. možnosti so 50:50.

Imamo sicer dokaj blizu, znotraj našega osončja referenčne planete (in lune) ki jih raziskujemo. Konkretno imamo planet ki je bil nekoč podobne zemlji, da je imel vodo in atmosferjo je skoraj 100% dokazano. Imamo pa tudi lun/e na katerih je tekoča voda in ustrezne tmeperature za razvoj življenja kot ga poznamo na zemlji. Če recimo na marsu, saturnovih in jupitrovih lunah ne najdemo življenja oz. ne najdemo znakov da je tam življenje nekoč obstajalo (mars) se poveča verjetnost da smo anomalija. Če pa se izkaže npr. da je na marsu (bilo) življenje se pa kalkulacija zelo spremeni.

Sicer z biološkega oz. kemičnega stališča (abiogeneza) je po "in vitro" poskusih dokazano da je verjetnost za nastanek življenja mnogo večja kot se je nekoč predvidevalo. Dokazano je tudi da se je življenje na zemlji pojavilo zelo hitro po nastanku same zemlje oz. takoj ob nastanku vode, kar lahko vodi v sklep da je življenje ob nekih ustrezni pogojih ne samo možno ampak zelo verjetno.

TurboD

Pripravnik
19. dec 2012
112
3
18
Carl Segan (Kozmos - davno tega ful dobra dokumentarna nadaljevanka o astronomiji) je nekoč izjavil, da če smo res sami v vesolju, potem je velikanska potrata vsega tega prostora samo za nas. Če nas prihajajo tile strici res gledat, potem je čist razumljivo (vsaj zame), da so firbčni, da so raziskovalci, da so v bistvu taki, kot človeška rasa. Mi raziskujemo doma in tam zunaj. Samo, da oni so že nekaj našli, mi pa še ne...
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.132
113
Človek po naravi ni firbčen je samo koristoljuben in taka so verjetno tudi ostala življenja. Tako da ko nekaj raziskuješ to ne delaš zato ker bi rad vedel kaj je tam, ampak zato ker bi rad vedel kaj koristnega je tam!
evil.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Človek po naravi ni firbčen je samo koristoljuben in taka so verjetno tudi ostala življenja. Tako da ko nekaj raziskuješ to ne delaš zato ker bi rad vedel kaj je tam, ampak zato ker bi rad vedel kaj koristnega je tam!
evil.gif

to morebiti velja zate. če ljudje ne bi bili firbčni bi še danes bili pod drevesi v afriki

B81

22. jul 2007
37.683
10.966
113
Se strinjam s tabo pa malo tudi s silencerjem... sploh ko pogledas, kako podkupljivi so eni ljudje.

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.901
114
63
štajerska
v kolikor ne bi bili ljudje tako grabežljivi, željni oblasti, koristoljubni ...
če se samo pomisliš, da smo praktično v zadnjih 200 letih izumili več kot v zadnjih nekaj tisoč letih, da je več kot 1000 let bilo praktično prepovedano vsako drugačno mnenje kot ga je učila RKC ( in to samo zaradi svoje koristi ), potem je jasno, da bi že zdavnaj bili nekje med zvezdami

jest5

Guru
18. avg 2007
26.093
-8.771
113
Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
evil.gif

to morebiti velja zate. če ljudje ne bi bili firbčni bi še danes bili pod drevesi v afriki
Gonilo razvoja je kako za čimmanj dela dobiti čimveč.