Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Ma pograbu bi jo kravo, dvignu ,orenk stresu ,pa zabrisal ob svet, da bi vse zvezde vidla .
Se ji vid da še nkol v življenj ni bila zares hudo bolna da se lahko tako igra s svojim zdravjem
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Ma pograbu bi jo kravo, dvignu ,orenk stresu ,pa zabrisal ob svet, da bi vse zvezde vidla .
Se ji vid da še nkol v življenj ni bila zares hudo bolna da se lahko tako igra s svojim zdravjem
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Ammm... pa saj je njeno zdravje, a kako?
Citat:
Uporabnik dentex pravi:
Boh ne daj da tale punca kihne, ma je takoj za dva fuzbal placa za vse črte potegnt, pa še za en teden pice pečt bi mokce ostal
lp D
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Če nebi bla taka kot je, tut njena glasba nebi bla tako dobra. Jebe se meni za njeno zdravje, bol ko je zadeta boljši
koncert ima, tukaj je še trezna napram koncertu v Bukarešti.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik bolfenk pravi:
Če nebi bla taka kot je, tut njena glasba nebi bla tako dobra. Jebe se meni za njeno zdravje, bol ko je zadeta boljši
koncert ima, tukaj je še trezna napram koncertu v Bukarešti.
Nea se hecaj, taka kot je tu nebi prišla niti čez prvi krog talentovni ona Pink Floyd ali Stonesi da bi droga in dobra muzika bla v premem sorazmerju. Ljudje so jo čisto izžvižgali, "malo" predaleč je šla z belim in alkom. Pol besedila je pozabila, drugi pol pa grulila ko neko prase. Njen band jo je kar solidno reševal pred samo sabo, njim pa res vsa čast.
Je pa ženska že pravi đanki, praska se po rokah, prestopa se...... meni osebno je izpadla kot najcenejša qurba iz Novog Beograda.