Rešite Nurburging!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Če misliš z regijo Slovenijo, potem se motiš, ker zagotovo obstajajo osebe, ki jim je zeleni pekel znan in jih je ta novica tudi razžalostila.
Res se čudim zakaj tak odpor. Sicer pa, kot sem že napisal, če vam tema ni všeč, ni po godu jo lahko brez kakršnih težav spregledate, no, razen, če vam ego to ne dopušča in se morate vtakniti v vsako stvar, da boste potešeni.

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Če misliš z regijo Slovenijo, potem se motiš, ker zagotovo obstajajo osebe, ki jim je zeleni pekel znan in jih je ta novica tudi razžalostila.
Res se čudim zakaj tak odpor. Sicer pa, kot sem že napisal, če vam tema ni všeč, ni po godu jo lahko brez kakršnih težav spregledate, no, razen, če vam ego to ne dopušča in se morate vtakniti v vsako stvar, da boste potešeni.

Preberi si moj prejsnji post
smile-1.gif

Earnhardt

Fizikalc
18. avg 2007
1.352
0
36
Citat:
Uporabnik Mis pravi:
Citat:
Uporabnik Earnhardt pravi:
Pri nas imamo podrazitve v smislu 40% in vec, pa je vsem cisto normalno in nihce ne krici po nedosegljivosti
smile-1.gif

To je zato ker smo slovenceljni pa se pustimo jebat
smirk-1.gif
Eni pa itak še privoščijo drugim, tako da je idila popolna (krava, sosed, crkovanje, press)...

Ja, se strinjam. Ampak dejansko je pri bencinskem sportu in denarjih, ki se vrti okrog tega popolnoma vseeno, ali za 3 kroge das 70 al 73 eur, pripeljes se pa z avtomobilom za 250.000 eur

Ok, vecina je tudi normalnih avtomobilov. Sam sem izkusnjo in ceno, ki sem jo placal vzel kot avanturo, ki si jo bom zapomnil vse zivljenje. In verjemi - ne mine mesec, ko me zamika, da bi spet sel
smile-1.gif

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Uf, kdaj sem ga že prebral, Drugače nisem mislil tebe ampak le tiste, ki imajo zapasno kuhalnico za drek mešat.
smile-1.gif