Rešeno !

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Namen dosežen.

Čao
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
bodo modi povedali cigav alter si pa bomo potem dalje razgljabljali, velja.
evil.gif

ja, prijateljstvo je možno
bonk.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ja, to so navadno res izjemna prijateljstva....
bonk.gif
U bistvu bi jaz naredil takole, malo se še dobivaj in boš videl kako in kaj. Vprašanje pa je, če si ti njej na ta način všeč...
Ali imaš s tvojo sedanjo še kaj drugega skupnega kot par let pajdašenja (otrok, stanovanje.....morda poročni prstan)? Če nimaš ničesar, potem tukaj ni nič za razmišljat, samo "atek"...seveda, če te tanova sploh opaža na način kot ti njo...

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Prijateljstvo ni možno, če je eden zaljubljen, ker mu potem ti trenutki, ki mu sicer pomenijo vse, povzročajo samo bolečino.

To, da prekineš stike, če čutiš tako, sploh glede na situacijo, je razumljivo. Saj veš, daleč od oči, daleč od srca.

Bom pa rekla tako, ker sem to že doživela. Ne glede na vse, živi tako, da boš TI srečen, ne da bodo srečni ljudje okoli tebe.
cheer.gif

Bi še neki rekla, ampak sej veš
roza.gif

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Spet ene limonade kjer je vse tok fajn in se tok tok tok zelo ujemata, ko se poznata en mesc.
hysterical-1.gif

Normalno, da je fajn, ker je nova češpla in se v vsem tok ujameta. Verjetn sta se s tvojo tud na začetku v vsem ujela in je blo tud vse tok fajn, da kr nis mogu verjet... Ma kaki prijateljstvo če bi jo rad ob vsakem srečanju podrgnu. A bi blo teb ql, če bi mela tvoja tazga "prjatla" s katerim bi se tok tok tok zelo ujela in bi se mela z njim tok super. Za dobro zvezo se je zmer treba potrudit, drgač vsaka postane monotona in se kar naenkrat ne ujameš več tok kot na začetku.

Verjetno je res komu spet mal dolgčas in mal parodira kakšnega limonadkota.
grin1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Ne glede na vse, živi tako, da boš TI srečen, ne da bodo srečni ljudje okoli tebe.
cheer.gif
To je tudi moj nasvet. Pri lastni sreči moramo biti egoisti.
Če tega ne moreš storiti oz. to zate ni sprejemljivo, bo pa začasna/stalna "izolacija" od te osebe zate verjetno najboljša odločitev. Skrb za za to kaj si bodo drugi mislili, kakšno "prtljago" nosiš iz preteklosti, ipd. pač ni prava pot.

Sam se odloči kaj so tvoje prioritete in kaj ti ena oz. druga možnost prinašata. To boš pa tudi sam najbolje vedel.

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Ne razumem, čemu zmeda. Navsezadnje si sam iskal stik prek neta, kljub temu, da maš punco. Z njo si komuniciral, kot praviš, večkrat, po telefonu in v tipkanju, celo srečal si se z njo. Zdaj pa si razklan, ker hočeš bit s punco?
13.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Pustis staro "staro" in si ubodeš novo. otrok ni, poročena nista, čemu nebi menjal?

Še prej se pa res dodobra naštudiras če je tanova boljša od stare. To je glavnega pomena.

Menjaš, kajčeš, tak je lajf, če hoče nekdo na "boljše" more nekdo na "slabše". Tak je v ljubezni,
če en postane mesojedec, nima z vegetarijancem več dost skupnega. Nemoreš pa jest mesa in
bit vegiterjanec, ane?

Kar menjaj, nima kaj bit narobe.

Prejšni pa nekak na lep način poveš, da neveš kaj se s tabo dogaja, ampak čutiš da moreš bit sam,
da več nisi srečen v tej zvezi, da je nekaj narobe v tvoji glavi, da dobivaš prebliske da te vara, in da
hodiš k psihijatru, da ponoči ne spiš in se ti čisto meša, in da je psihijater svetoval da se razideta,
vsaj za nekaj časa, ker ta živčnost vpliva na tvoj imunski sistem, da več hrana nima okusa, da si
shujšal, veliko te boli glava, in da si na pomirjevalih, in da če se še to malo nadaljuje, ti pritiski in to
lahko dobiš živčni zlom. Rabiš čas zase vsaj kak mesec, dva. (če rabiš psiho izvide - PM; 3 dni)

Zakaj to narediš? Če se ti zalomi z novo, lahko staro dobiš nazaj v roku dveva ali dveh.

Vsak dober mornar ima pri še tako dobri barki star rešiln čoln, ki mu je vedno dobro služil.

(če narediš tak kot sem rekel, si na super poti, zavarovan moreš bit)

Če ti finančno in časovno gre skozi, bejžta na dopustek, bilokam, makar kam v gore, njej pa rečeš,
da gres na preiskave, in da te kak teden nebo. (da te nebo iskala doma, čakala pred blokom & stuff,
te zaloti z novo frčafelo in si adijo)

za vsak slučaj lahko rečeš da ti bo pomagala sestrična ki študira psihologijo, če vaju zaloti lahko
mirno predstaviš sestrično. Novi deklini pa povej, da imaš usekano bivšo punco, ki grozi z samomorom
če te zaloti z novo punco.

Če si vsaj malo retorika, ti more to uspet.

dost sreče, če mas kako vprasanje kar na PM.

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Recimo, da v tej zgodbi najdem sebe izpred nekaj let. Ko sem ravno tako že doooolgo imela fanta. Ko je začelo škripat, oz. to ni bilo več to, sem imela enako prigodo kot ti. Na tvojem mestu bi se vprašala, zakaj je do tega prišlo, ker več kot očitno si zmeden, da ne veš kje je sever
rolleyes-1.gif
. Iz svojih izkušenj ti lahko povem samo to, da sem jaz svojega tedanjega fanta pustila, pa ne zato, ker bi ga prevarala, ampak zgolj zato, ker mi je oseba, s katero sem se tako zelo ujela preko neta, pokazala, da hočem nekaj več, da nisem srečna z njim. Z osebo s spleta nisem nikoli imela ničesar fizičnega, sva pa še danes zelo dobra prijatelja in si praktično poveva vse.

Vsi ostali pa. Lahko bi se zavedali (delate se kot, da se to vam ne more zgoditi), da so ta "nedolžna" internetna zapletanja lahko usodna za vezo, če že tako škripa. Sem namreč mnenja, da se nihče ne spušča v kaj takega, če sicer vse štima. Po eni strani je to lepo. Spoznaš nekoga, ki ti paše po karakterju, napišeš si lahko veliko, če se zadeva potrdi še v realnosti, še toliko lepše. Dam popolnoma prav malcomu
srce-1.gif
, ker razmišlja "po moje", ker sreča je nekaj kar čutimo sami in za kar moramo sami delati. Včasih na poti ugotoviš, da sta že zdavnaj skrenila, pa kaj dosti ne moreš narediti. Tako to je. In lahko se zgodi vsakemu.

Naslovniku pa: ali ta oseba ve kaj čutiš do nje ali si jo samo gladko dal na ignore?
rolleyes-1.gif
Ker to zna zelo boleti, če človek ne ve pri čem je. Pač malo se vprašaj kaj je pomembno za TVOJO srečo.

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Moj point je bil, da očitno tip ni zadovoljen s to svojo punco, da išče manjko pri drugih, po drugi strani pa bi še vedno rad bil z njo. Zakaj? Ker je tako prav?
17758-icon_confused.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik North_face pravi:
Kako naj ji pove, da z njo ni "prekinil" (upa, da le začasno) stikov, ker ni iskren oziroma ker naj bi ji lagal ?

Če tole nardiš, si ena navadna rit! Pokaži jajca in se odloči. Ali boš šel novi vezi naproti ali boš ostal pri stari. Ne pa zdej ženski naflosat, da bi probal z eno drugo in te bo reva še po vsej verjetnosti potem doma čakala. Lepo ga je srat z drugo, ko veš da se lahko vrneš nazaj!

Upam, da sem tale stavek prov raumel, ker ne vem s kom točno želiš zdej prekinit stike.

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Od nas bi rad slišal, da odjebi sedanjo, ne?
evil.gif

News flash for you: v bistvu je sedanja že zdavnaj zgodovina. Si jo že odpisal. Sam.
d055.gif

Vprašanje je samo, kako dolgo boš rabil, da ti bo potegnila lajtnga?
priden.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ja saj, da nebom totlano klišejski, itak da si jaz tudi želim kake hude bejbe, ki je bolša od moje ....itd
Ampak, kaj si ne želi to vsak!!!??? Vedno hrepenimo po čem boljšem lepšem, ....itd Ampak, kot je vsakemu normalnemu subjektu znano ne moremo vedno nečesa dosežt dobit kar se nam sprdne!

Zakaj pa nebi ostal z staro, če ti je veza z njo fajn in ti ne "sere" po glavi! Itak, da vse lepo enkrat mine! Potem je samo odvisno menda od tega ali si pripravljen vozit po poti s tistim naprej al ne! Če pa se res ne počutiš udobno, takrat pa .....go for it!
cheer.gif

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Pa niti ne. Ampak mogoče se pa vsak mora enkrat distancirat/odklopit od partnerja, da ga pol bolj ceniš.