Renault Sport - Megane RS 250 CUP 270 Konjev

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sej ti v videu vse pove. Dela težave angleščina a?
bonk.gif

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
A se tega megana ne primerja bolj z golfom R32, ker primerjava z GTi jem ni ravno na mestu. Mene bi mel
smile-1.gif
megan...

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Se strinjam....

Zgleda kot en cheap shit aftermarket komplet od Riala al pa Tomasson.
uf-1.gif

Sam to se itak menja hitro. Mi je pa kar všečen Megane, čakam da en kolega pride na okol z njim.

Sam zvok je pa nula napram Fordu....že STju kaj šele RS-u.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
A se tega megana ne primerja bolj z golfom R32, ker primerjava z GTi jem ni ravno na mestu. Mene bi mel
smile-1.gif
megan...

Če gledaš stare modele Golfa, pol lahko primerjaš eventuelno z ED30, VI je pa itak 2.0 TFSI-R zunaj (pustmo ceno
grin1.gif
).

Kaj je pa bolš je pa brezveze pogrevat, vsak model ima svoje pluse in minuse. Če ima en model kvazi prednosti na papirju, še ne pomen da jih zna kdo na cest izkoristiti. Razlike so na pistah, kar pa ni vsakdan..

Vprasaj

Majstr
15. avg 2008
1.420
402
83
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik Vprasaj pravi:
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
niti tolko nisi tehnicno pismen da bi vedel da je "rolling road" fancy angleska beseda za dinamometer, oz merilne valje.

In se manj pismen da bi v google napisal "Lancer evo 10 rolling road", ali "Lancer evo 10 dyno" ?

NO KJE ŽE?

Lancer evo 10:

230WHP, torej cca 285BHP

NEEEE
smile-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
jebiga Indijanc k ma full kesa a nima pojma

hysterical-1.gif
koliko fousije

pa imej ti toliko pojma in si zasluzi tak avto. meni recimo nakup ne predstavlja problema, priznam pa, da nimam jajc za vzdrzevanje (prevec se vozim). tretja zadeva pa je to, da bi ostala polovica place sla za policaje, ce ne bi moral kar posebnega bancnega racuna odpreti za njih v tem primeru
bonk.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
smile-1.gif
megan...

Nic se ne primerja z golfom R, ker golf nima taksnega modela. R je 4WD in ima skoraj 300KM. Poleg tega tale Megane nima nic skupnega z navadnim Meganom. Nastajajo v oddelku RENAULT SPORT in ne v kaksni turciji in ukrajini kot ostali modeli.

Cup model je toliko predimenzioniran, da je pripravljen direktno za na pisto. Kjer menjas cel dan samo gume, Golf GTI ali R pa razpade po 4 krogih brands hatcha
evil.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.179
9.814
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:Cup model je toliko predimenzioniran, da je pripravljen direktno za na pisto. Kjer menjas cel dan samo gume, Golf GTI ali R pa razpade po 4 krogih brands hatcha
evil.gif
Kdaj lahko pridem sprobat Cup-a ali GTI-ja oz. R-ja?
cheer.gif

Splash

Fizikalc
1. sep 2007
442
49
28
43
Citat:
Uporabnik Joshua pravi:
jebiga Indijanc k ma full kesa a nima pojma

Jaz sem še vedno raje indijanc s kešem, kot pa imam pojm.

Kaj če ti torba, če maš kolo???

D_K

Guru
24. sep 2007
3.066
844
113
Citat:
Uporabnik ggg pravi:

Cup model je toliko predimenzioniran, da je pripravljen direktno za na pisto. Kjer menjas cel dan samo gume, Golf GTI ali R pa razpade po 4 krogih brands hatcha
evil.gif

Je pa primerjava z R32 precej bolj na mestu kot pa z GTI, če se že omenja golf.
Mogoče bi ga potem lahko primerjal z Mugen Civic RR.

Nazadnje urejeno:

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Ja pa ne. R32 je spet samo nabildan bilder. Megane RS pa atlet.

Japonske scene ne poznam so pa vsa Renault vozila z znacko RENAULT SPORT izdelana v tovarni v Dieppe (Francija), pravzaprav niti ni bivsa ampak the ALPINE tovarna. Upam, da to dosti pove. Oddelek renaultsport nima veze z navadnim meganom.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Sej nima veze teorija, ker se na suhi pisti tvoj Megane odpelje mimo njega po zunanji strani ovinka
evil.gif