Tule bi dodal dve stvari. Prva je ta, da naj bi bile tuljave v paru enake, ker so vezane zaporedno. To pomeni da morata biti na 1 in 3 cilindru enaki, ter na 2 in 4 cilindru spet enaki, lahko pa druge firme kot na 1 in 3 cilindru. Zato praktično nikoli ne smeš menjat samo ene, razen če dobiš enako.
Original so bile sagem, ki so popolnoma zanič. Beru ali denso so bojda dobre. Sam sem kupil avto, kjer sta bili dve sagem in dve denso. Po pričakovanjih je ena od sagem tuljav crknila, takrat sem zamenjal obe (nabavil beru) in od tega je že cca 5 let in do sedaj vse bp.
Druga stvar na katero bi opozoril je pa ravno voda. Sam sem se precej časa igral, je pa zadeva vsaj na servisih uradno znana. Plastika pred šipo okrog brisalcev je štukana ravno nad tuljavami. Na tem mestu ob dežju voda kaplja točno v na tuljave. Ker so tuljave skupaj z svečkami v luknji, so lahko dobesedno namočene v vodi, in v tem primeru ni čudno da cuka in slej ko prej prebije.
Sam sem razdrl plastiko in spoj zatesnil do te mere, da tu več ne pušča, mislim pa da so zaradi tega že v originalu novejši dobili čez tuljave nek pokrov.
Torej, preveri ali je v luknjah voda in ali imaš v parih enake tuljave.