A bi to pomenilo, da če se pojavi avto.net je velika možnost, da ni ok?Odlicni avti, izjemno tezko dobit
Ne vem, sem samo vpisal kriterije.saj si kar potrdil kar je zgoraj napisal.
7 jih je in 3 različne verzije.
2009 "original", 2011 facelift, 2013 še en facelift. tudi novejši (2013) motorji naj bi bili precej bolj varčni.
Ja, pol očitno vedo, da ti avti pol nehajo delat, pa se jih znebijo, a ne?Kaj je narobe s kilometri? V slo se prevozi letno od 15 do 35 jurjev. Kaj ne štima?
Ravno bimmer mi je umrl. Čez leto pa pride spet.... wait 4 it... bimmer.A bmwja ne bi vzel? Kam gre ta forum.
Laguno bos vozil, a res? Kaj ce bi se kar v vojsko v ukrajino vpisal k rad trpiš ocitno.
No, sej ...Ja ce gledaš je smešno.da imajo dosti podobne.
Spet da greš kupit novo laguno za 20.000 km letno ?
Hvala. Sem tudi jaz slišal, da so postali zelo zanesljivi avti. Na te fore francija/italija bad, nemčija good pa itak ne palim več. Kako se pelje navaden model, je "ladja" občutek, težek nos?Lagun je malo, ker se jih še držalo slabo ime zaradi težav z dizelskimi motorji med 2001 in 2004
in folk avtomatsko misli da so dizli bili še naprej slabi, čeprav so motorje res izboljšali in kasneje
ni bilo večjih težav, oz. tiste ki so bile, če si vozilo ustrezno servisiral, ni bilo problematično.
Imel Lagunao II l 2006 2.0dci prodal z 320kkm (kupil pri 200kkm) ter Laguna III l2009 2.0Dci 4Control, prodal z 340kkm (kupil pri 220kkm)
motor, podvozje, nobenih težav, redni servisi... Pri l2009 je bila še prva sklopka, pa naprej še dela, zamenjal sem edino 2 ključavnici za vrata,
ker crkne elektromotorček (da se ga tudi zamenjat), vse ostalo pa samo olje in filtri...
Motor 2.0 Dci je bil odgovor v na problematične motorje 2001-2004 in so res naredili kvaliteten motor, skupaj z Nissanom.
Kar se porabe tiče, tam okrog 7l za letnike 2009, potem kasneje kot je že nekdo napisal, so pa naredili motor bolj varčnejši.
Če iščeš avto s katerim verjetno ne boš imel nekih težav, ti lahko rečem, da za biti dober nakup... lahko imaš pa tudi smolo.
Bi ti rekel, da vzemi varianto 4Control, ali jo pa saj pejt probat peljati
Bimer se ti še ulaufal ni. To vsi mislijo, ki vozijo renoje in ostalo. Zamenjaš ketno, olje, vodno pumpo in ma da laufa naslednjih 700k km. V vsakem primeru dobra sončna očala kupi poleg lagune, da ljudje ne bodo videli, da jokašRavno bimmer mi je umrl. Čez leto pa pride spet.... wait 4 it... bimmer.