Renault Kangoo - trije otroški sedeži zadaj

maurice

Pripravnik
30. apr 2008
867
2
18
Pozdravljeni!

Ali ima kdo Renault Kangoo in vozi zadaj tri otroke v otroških sedežih?
Ali je to izvedljivo ali je premalo prostora?
Je Scenic širši zadaj?

Bom šel v salon in imel s sabo tri otroške sedeže in poizkusil, samo rad bi prej zvedel, da si mogoče prihranim pot
smile-1.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Scenic II je šlo. Dvomim da je širši, pomembno je kako so razmaknjeni zaklopi za varnostne pasove... ČE imaš skrajni sedali širši je srednji preozek in s sedežem pokriješ zaklope za pas...

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Kangoo je narejen na isti platformi kot Scenic II, s tem, da je notri zadaj malenkost širši, predvsem na račun tanjših vratnih oblog (imel Scenica, zdaj Kangooja). Če OP želi, lahko izmerim širino zadaj od vrat do vrat.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Preveri... Glej, saj se sliši butasto, ampak v Modusa sem spravil in pripel 3 otroške sedeže zadaj, v BMW 5 touring pa ne... Pa razmisli zakaj...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ker širina nima veze. Jaz jih tudi nisem v saaba 9-5, v Tourana pa z lahkoto, čeprav je ožji. Fora je, kot si že napisal v širini srednjega sedeža. Oziroma v razmaku med "vtičnicami" za pasove.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.729
6.624
113
če ne pa pač vsakič po vrsti zlagaš zice not pa mularijo pripenjaš
smile-1.gif

nekako gre, če jih ne prevažaš ravno vsak dan...

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Tudi sam sem tako delal, še celo dokazoval stankuzaspanku s fotkami da se da. Potem pa mi je lepega dne dopizdilo vsakodnevno polamljanje rok. Ker da zapneš sredinski sedež, ki ti po širini pokrije vse zapenjalce si moraš v resnici 3x polomit obe roki. Da ne govorim kako plezat po zadnji klopi na kateri so trije sedeži (v karavanu). Če bi imel šibedah bi verjetno probal če se kaj lažje zapenja preko šibedaha.
jezen.gif

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Zato pa je scenic (in podobni) bil zakon... Sredinski sedež do konca naprej in si komot vse pripel... Najprej otroka not na srednji sedež, nato sta se starejša sama pripela na stranskih... Sledil je premik srednjega bolj nazaj in gremo...
Naredi to na karavanu, po možnosti takemu ki je bolj namenjen 4 osebam kot 5im...
Dostavniki imajo vsaj enako velike sedalne prostore na zadnji klopi...

jello

Guru
22. sep 2008
10.261
3.900
113
Ja, res je. V touranu gre tudi brez premikanja sedezev. Dva se pripneta sama, tretjega (zadaj desno) ki je se v tamalem sedezu pa moram itak sam zapet.