Reklame!

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Koliko denarja šele zmeče za reklame Loreal, ko plačuje vse te filmske in glasbene zvezde: Beyonce, Gwen Stefani, Penelope Cruz, Mila Jovovich itd. - tega je ogromno.
Vrednost kozmetike je pa v k..., ko pa pogledaš, katere znamke ima vse pod sabo (Vichy, Garnier, Maybelline, Lancome...) pa ugotoviš, da ti ne ostane veliko izbire, če se jim želiš izogniti.
Pa še poskuse na živalih delajo
jezen.gif

grajbos

Fizikalc
23. mar 2009
2.098
0
36
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
No zanimivo, ogromno ljudi (vključno z mano) pa je prhljaj ravno s Head & Shoulders odpravilo. Sem sprobal vse možne ''medicinske'' šampone, tudi predpisane od dohtarce, pa je na koncu H&S pomagal.
Tedaj sem to težavo rešil s Fitovalom od Krke, sedaj pa ne uporabljam drugega kot najbolj navaden in poceni šampon od Ilirije, pa ni ne duha ne sluha okakšnih težavah z lasmi.

22. jul 2007
13.683
1.803
113
124
-zato pa nekateri vlečejo filme s pašnikov in gledajo filme brez reklam
zmaga.gif

-
13.gif
kaj pa je še sploh zanimivega na tv-ju?

mimmy

Pripravnik
6. avg 2007
520
2
16
z glavo med oblaki
Reklame kot odraz političnega stanja: po reklamah sodeč je največji problem Slovencev napihnjenost, neprijeten vonj (ali smrad) ter madeži. Občasno pa je treba še otroke nafutrat z "zdravo hrano", polno sladkorja, konzervansov in umetnih barvil (od raznih žitnih ploščic, piškotov in podobnega).

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Samo kaj je pa danes blo v nabiralniku, samo se je vsipalo ven. A je taki datum ali kaj, not reklame za Tuš, Špar, Jager, Mercator, Merkur, DM, katalog od Neckermanna itd. itd.
bonk.gif

_BANDIT_

Pripravnik
12. feb 2008
775
22
18
Mene pa najbolj razpizdijo reklame po TV, ki so vsaka drugačne glasnosti. Gledaš nek film ali oddajo na normalni jakosti zvoka, potem pa prbijejo reklame, ki so enkrat glasnejše od filma. Ali pa je prva glasna (da stišaš in popizdiš), naslednja je potiho, da moraš dat spet bolj naglas, tretja spet do fula glasna.... itd.
Najbolj me to razpizdi zvečer, ko že malo dremam ob televiziji in kar naekrat prbijejo reklame do fula naglas. Takrat me ma, da bi tisti moment poklical na Telemach in skenslal razmerje. In enkrat ko bodo glih vsi planeti na pravem mestu in bom glih prave volje, bom to res naredil.
10.gif

moteco

Pripravnik
12. avg 2010
60
0
6
www.dominatus.si
Citat:
Uporabnik mimmy pravi:
Reklame kot odraz političnega stanja: po reklamah sodeč je največji problem Slovencev napihnjenost, neprijeten vonj (ali smrad) ter madeži. Občasno pa je treba še otroke nafutrat z "zdravo hrano", polno sladkorja, konzervansov in umetnih barvil (od raznih žitnih ploščic, piškotov in podobnega).

467716-post_slo.gif

Drugače je pa res prav zanimivo gledat televizijske programe ali pa poslušat radio, kjer poslušaš nič drugega kot same reklame. Vrtijo pa itak skos ene in iste, da jih znamo že skoraj na pamet. Nekateri otroci pa prav radi gledajo nekatere rekalme, ker že popolnoma znajo besedilo. GROZA

doto

Fizikalc
25. jul 2007
3.175
0
36
Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
Najbolj me to razpizdi zvečer, ko že malo dremam ob televiziji in kar naekrat prbijejo reklame do fula naglas.

Saj za to to naredijo, da te zbudijo. TV s funkcijo normalizacije glasnosti FTW.

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Samo kaj je pa danes blo v nabiralniku, samo se je vsipalo ven. A je taki datum ali kaj, not reklame za Tuš, Špar, Jager, Mercator, Merkur, DM, katalog od Neckermanna itd. itd.
bonk.gif

Plača bo kmalu, od penzij je pa tudi verjetn še kak evro.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.717
128
63
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Pa saj ne morem več verjet!!! Vsak dan več reklam, pa naj bo to na tv, radiu, v nabiralniku..... Povsod same faking reklame. Ne moreš si več ogledat poročil, filma, poslušat oddaje na radiu, normalno vozit avta, še pojesti ne moreš v miru, že zvoni telefon in delajo reklamo za kakšno hebeno stvar!!!
jezen.gif

Da. Vedno slabše je glede reklam... Kakršno je stanje na kanalih Pro plusa pa že presega mejo dobrega okusa...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz....

reklam po tv in radiu ne maram, priznam, pa da mi paše prelistati reklame, ki jih prejmemo po pošti. pri nas v bloku je to zrihtano tako, da pod kaslce odložijo kupčke, pa si vsak vzame tisto, kar mu paše. kar mi ni všeč je edino to, da "skrbnica bloka" to velikokrat pospravi že pred 17h, jaz pa domov pridem velikokrat po 17h in jih potem ne dobim.

zaradi teh reklam ne letam od štacune do štacune po akcijske izdelke, ampak potegnem črto, kje se najbolj splača narediti tedenski nakup. čeprav do sedaj najbolj ugodno in zame tako blizu, da grem lahko peš, pa imam 10 min hoje, je tuš cash&carry

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
Mi imamo pa zraven kaselcov škatlo za odpadni papir.

Reklame? Prosim za čimveč reklam, v zadnji akciji papirja so mulci zbrali skoraj 40 ton
cheer.gif

olfa

Majstr
4. sep 2007
2.384
172
63
Pri nas imamo tudi organizirano zbiranje reklam v kleti.

Papir oddamo dvakrat letno in z tem za drobna popravila, čistila ipd zberemo okol 700 evrov. Sta pa to dva tavelka kontejnerja papirja.

dejvi

Fizikalc
30. avg 2010
1.324
0
36
maribor
kolega dela na pošti in mi je povedal,da trgovine za en svoj letak plačajo pošti 0.80 eura,pol si lahko izračunate kak biznis je to za pošto,ko najamejo celo studente in celo noč sortirajo te letake,po drugi strani pa se tudi ve,zakaj je hrana še drazja na racun tega,kot tretje pa zakaj ne pomaga nalepka na nabiralniku,da ti postar ne bi več dostavljal reklam,saj jim tudi ni v interesu,če pa tako lepo sluzijo,izracun,če pride dnevno 5 reklam v nabiralnik,posta s tem zasluzi 4 eure po nabiralniku ,pol pa si izracunajte kak biznis je to

Steve

Guru
13. avg 2007
10.029
1.937
113
zakaj naj nebi nalepka pomagala? jaz nisem dobil še ene smeti noter, razen žurnalov