Reg. tablice - uzela jih magla

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
Tablic ne smeš imeti prinetanih.

Citat:

Vsebina registrskih tablic

195. člen

(5) Vsebine, barve, mere in oblike registrskih tablic na vozilu ni dovoljeno spreminjati. Vozilo, ki je v prometu s spremenjeno vsebino, barvo, merami ali obliko registrske tablice od predpisanih, ni označeno s predpisanimi registrskimi tablicami.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.526
1.126
113
To je res.

Jih pa poznam celo armado, ki ima to urejeno pa zaradi tega nimajo nobenih težav. Največkrat prinetajo tablice brez okvirjev na avto.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.186
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik predator pravi:
Tablic ne smeš imeti prinetanih.

Citat:

Vsebina registrskih tablic

195. člen

(5) Vsebine, barve, mere in oblike registrskih tablic na vozilu ni dovoljeno spreminjati. Vozilo, ki je v prometu s spremenjeno vsebino, barvo, merami ali obliko registrske tablice od predpisanih, ni označeno s predpisanimi registrskimi tablicami.
Če smo čisto natančni, jih tudi v klasičnih okvirjih ne smeš imet, ker ti prekrivajo kak mm na robu tablic, torej spremenijo njihovo mero ...
Kako pa neti spremenijo vsebino, barvo, mere ali obliko? Če so beli se jih ne vidi, vse ostalo ostane isto ...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.745
15.802
113
prinetanih naj nebi imel zato ker jih moraš preluknjat, če jih hočeš met prinetane. take poškodbe tablic pa niso dovoljene. sicer pa tak način pritrjevanja uporabljam že nekaj časa pa s tem še nisem imel problemov, res pa je, da če naletiš na zoprnega pingvina, ki zjutraj ni dobil, te lahko kr dobr začne zezat pa ti na koncu še kkšno položnico napiše... največkrat pa ostanejo brez besed, ko jim omeniš da imajo čisto vsi LPPjevi avtobusi prinetane tablice
grin1.gif

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.575
4.494
113
49
Na sončni strani ALP
Men je pa "kres" (hehe... če pa majo lukno za ministrico) težil, da je kaznivo, če napačno prijaviš izgubo tablic.
Me je hotel po vsej sili prepričat, da sem jo izgubil, ker je bil okvir poškodovan (po njegovem - dotrajan).
Baje da če kradejo, potem kradejo obe tablici in ne samo eno...
stupid-1.gif

Potem pa dobil čez cca 1/2 leta priporočeno od sodišča, da je primer zavržen ker sem sam izgubil tablico...
jezen.gif

No... Štorija se je ponovila še 2x tako, da sem uspel krese prepričat, da je le res šlo za krajo. Eno so potem
celo našli, vendar ni bilo dovolj sledi za identifikacijo po prstnih odtisih...
10.gif

U glavnem, čim prej prijavit krajo, da te ne obtožijo česa drugega...
rolleyes-1.gif