Kosovo je primer, ko to postane večina.......
Vsi imamo razlike, v tem ni dvoma o tem nobeden ne razglablja.. Nobede ne govori, da bi muslimani morali tolerirati sexanje v javnosti ali pa..
oni ne tolerirajo, že drugačno oblečene.......... povej kaj od tega ne razumeš...
kr se tiče Kosova, kaj sem ti želel povedati... oni imajo ustavo narejeno po lasni veri in ne neko demokratično ureditev, za njih je vera prvo in tudi če je za nas neustavna in tudi kaznujejo tako, tudi če je pri nas protiustavno....
Povedat ti hočem, ko bodo ti ljudje v večini, boš ali pa jaz (razen če nisi muslič) čuden... in vsa skupnost ne bo naredila nič, če jo bova fasala, k moji hčerki hodta v miniki ali pa mulc z punk čupo......
Ustava naša, takrat nau nič pomagala, jo imajo na Kosovu, ko prideš na vas je pravo v rokah starešine...
in ne mi nabijat o enem božičku k se mu sfuka in jih pobije 8 naenkrat..
Muslimani z pomočjo skupnosti na dan vržejo ducat folka vsak dan, svoje, tajce, indijce, budiste, hindujce ni da ni...... sploh pa arabske milice sekajo ude tako kot lupijo ananas z mačeto.....
seveda musliči to obsojajo, naredijo pa nič...
prav tako je bila skupnost nestrpna do mahamedovih karikatur.. pa je to v našem domačem okollju...... in so javno pozivali k uboju...
še enkrat dojemi, da oni naših zakonov ne spoštujejo, so potuhnjeni do takrat ko ratajo dovolj močni...
potem pa gre faza semtrex itd..