referendum proti dzamiji

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
kot vem, 'krščanstvo' fritzlovega dejanja niti slučajno ne podpira. Morda je rkc proti kondomom, je pa tudi proti spolnim odnosom izven zakonske zveze. Torej, če bi vsakdo imel nekje enega spolnega partnerja v vsem življenju, bi se spolne bolezni zelo širile, kajne? Ne vem, zakaj jemlješ le en del koncepta rkc iz konteksta. Ker želiš manipulirati ali ker si nerazgledan in ne poznaš dejstev? Ta rkc doktrina spolnosti mi sicer ni blizu, priznam pa ji, da bi bilo zelo malo žrtev aidsa (predvsem preko transfuzij), če bi ji ljudje sledili.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Kosovo je primer, ko to postane večina.......

Vsi imamo razlike, v tem ni dvoma o tem nobeden ne razglablja.. Nobede ne govori, da bi muslimani morali tolerirati sexanje v javnosti ali pa..

oni ne tolerirajo, že drugačno oblečene.......... povej kaj od tega ne razumeš...

kr se tiče Kosova, kaj sem ti želel povedati... oni imajo ustavo narejeno po lasni veri in ne neko demokratično ureditev, za njih je vera prvo in tudi če je za nas neustavna in tudi kaznujejo tako, tudi če je pri nas protiustavno....

Povedat ti hočem, ko bodo ti ljudje v večini, boš ali pa jaz (razen če nisi muslič) čuden... in vsa skupnost ne bo naredila nič, če jo bova fasala, k moji hčerki hodta v miniki ali pa mulc z punk čupo......

Ustava naša, takrat nau nič pomagala, jo imajo na Kosovu, ko prideš na vas je pravo v rokah starešine...

in ne mi nabijat o enem božičku k se mu sfuka in jih pobije 8 naenkrat..

Muslimani z pomočjo skupnosti na dan vržejo ducat folka vsak dan, svoje, tajce, indijce, budiste, hindujce ni da ni...... sploh pa arabske milice sekajo ude tako kot lupijo ananas z mačeto.....

seveda musliči to obsojajo, naredijo pa nič...

prav tako je bila skupnost nestrpna do mahamedovih karikatur.. pa je to v našem domačem okollju...... in so javno pozivali k uboju...
še enkrat dojemi, da oni naših zakonov ne spoštujejo, so potuhnjeni do takrat ko ratajo dovolj močni...

potem pa gre faza semtrex itd..

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
Še zmer so za vas amaterji...

Glede nato da mladoletne deklice pod vašo sveto rjuho nosijo kilograme semtrexa na ulice in blizu vrtcev... pa invalidi...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik reality pravi:

in ne mi nabijat o enem božičku k se mu sfuka in jih pobije 8 naenkrat..
Ti pa ne nabijaj o kakem posamezniku, ki se mu sfuka in se obveže z bombami!
bonk.gif

Pa pri nas tut ne tolerirajo homičev, ker jih pretepejo sem te vprašal a to je pa vredo? Tebi je samo važno če jih ubijejo?

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
uf ni sam ena..

http://www.guardian.co.uk/world/2008/dec/04/iraq-alqaida-network-child-bombers

drgač pa google..... otroci..... nekateri so se tudi predali...

če ne verjameš, da rekrutirajo otroke za sprijene cilje... ne vem kera vera pošilja lastne otroke v smrt.... govorim lastne...

A girl as young as 13 was the last to explode herself in Diyala, although a woman exploded at a Baghdad checkpoint last week. The teenager died in late October along with five other Sons of Iraq officials whom she had targeted in Baquba, the regional capital of Diyala.

skratka to je razlog zakaj islam je nevarna sekta...

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
in vir je pripadnik države, ki še danes ni našla orožja za množično uničevanje!
bonk.gif
Zelo kredibilno ja! imaš prav

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
v normalnem svetu pa se mogoče jim ti zdiš čuden, zaradi svojega razmišljanja, si razmislil kaj v to smer?

Ja samo jas sem od tukaj. Oni so se pa priklatli sem naj bojo tam kam spadajo . In ,da se nebomo mi zdeli njim čudni se bomo obnašali tako kot želijo oni . To bi mogli enostavno prepovedat isto kot na Avstrjiskem koroškem prepovedana gradnaj dzamij verjetno zato ,ker so čudni.V Londonu zapirajo dzamije, Italija prepovedala gradnjo dzamij. Zdaj pa mi povej kdo je čuden ,če se pa vsa EU brani teh asocialnih idiotov.

reality

Vudu lešinar
24. jul 2007
4.731
0
36
A girl as young as 13 was the last to explode herself in Diyala, although a woman exploded at a Baghdad checkpoint last week. The teenager died in late October along with five other Sons of Iraq officials whom she had targeted in Baquba, the regional capital of Diyala.

Glede na skrajnost islamistov, če bi ga, se mogoče tudi pogovarjala nebi...

upam, da razumeš poanto.........

njim življenje ni sveto.. v to upam, po zgoraj napisanem, da verjameš.. Če do lastnih otrok ni morale... potem jo ni do nobenega

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ne misliš resno ali pač? V londonu zapirajo džamije, torej jih že nekaj let imajo, isto je v italiji in nemčiji v obeh državah so! Pa veš da imajo tut v arabskih državah cerkve? Verjetno ne lahko pa si jih poiščeš na netu če se ti pa ne da pa samo reči in dobiš kak uporaben link! Da bi bila na avstrijskem koroškem prepovedana gradnja džamij pa mi je novo tega pa ne vem čeprav sem iz koroške?
Pa da uporabim tvoj jezik: KAtoličani pa so se priklali taj dol!

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
V časopisu sem prebral ,da so v Sarajevo prepovedali božička ,ker ne spada v muslimansko kulturo. Se strinjam so ga nagnali. Tko dzamija ne spada v našo kulturo a ne . Samo mi smo strpni pa naj bo dzamija. Jebeš takšno strpnost ,če ni obojestranska. Pri teh asocialah pa tega ne moremo pričakovat. Naj grej tja kamor spadajo v raj med device .

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Ja Haider je dosegel ta zakon in pravilno ,da ga je nekaj pametnega je ostlo po njem. Ne blebetaj preberi si. V Italji bodo ostale obstoječe dzamije ,gradnja novi je prepovedana. V Londonu pa jih zapirajo tudi obstoječe.

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Ja samo kamenjal še pa nisem otrok. To je kultura napizdit otroka ,da gre v raj če bo tam nekaj nevernikov pobil.

Muslimani jebo vam Mohamed mater v rit teroristično !

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ampak države džamije že imajo! Si pomislil da jih ne rabijo več, v teh državah ni samo ena džamija ampak jih je kar nekaj pri nas pa toliko prahu zradi ene! Sam tok v info sem na hitro našel džamija v Munchenu je od leta 1973! Odprt narod od nekdaj! Drugih pa se mi zdaj ne da iskat od kdaj so!

dymler

Zelenc'
11. dec 2008
26
0
1
Ja so ampak več jih nebo kaj misliš zakaj ,ker so skapirali ,da to ni dobro.V Sloveniji pa ni bilo nikoli toliko musličev kot danes, ampak danes tudi v Sloveniji ljudje kapirajo ,da to ni dobro.Nevem zakaj se musliči bojijo referenduma ,ker če bi bil 100% dzamije nebi bilo.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
pa se ti zavedaš da referenduma ne more bit? Ustavo si še preberi o verski svobodi pa bo! Zakaj že džamija ni dobro saj ti ljudje že živijo med nami samo svo džamijo bodo dobili saj se ti ljedje ne bodo šele naselili sem!
bonk.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.