Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Pozdravljeni. Preverjam informacijo, da lahko redni servis vozila, ki je še v garanciji, opraviš do 30 dni po izteku 1 leta - če je stanje prevoženih kilometrov pod mejno vrednostjo.
Ali je to pri vsaki znamki avta drugače ?
Mene serviser zavrača več kot 1000km PRED rokom. Gledava vedno km, saj jo prej kot datum.
Za po in to datumsko nimam pojma. Ampak vtis je tak, da radi jebej o
Pozdravljeni. Preverjam informacijo, da lahko redni servis vozila, ki je še v garanciji, opraviš do 30 dni po izteku 1 leta - če je stanje prevoženih kilometrov pod mejno vrednostjo.
Ali je to pri vsaki znamki avta drugače ?
Za VW je že bilo napisano, pri Mazdi sem zamudil kak dan manj kot 2 meseca pa tudi niso komplicirali, ko sem povedal (je pa res, da je avto delal cca 10.000 km letno, tako da je bilo v kilometrih še veliko rezerve do 20.000).
Mene serviser zavrača več kot 1000km PRED rokom. Gledava vedno km, saj jo prej kot datum.
Za po in to datumsko nimam pojma. Ampak vtis je tak, da radi jebej o
Za VW se narocis na servis pa te cez 14 dni narocijo si ze preko datuma in kilometrov, vendar nikoli tezav z garancijskimi popravili ali kulanco. Mogoce ce bi se kaksen tezak kdaj zapicil v datume in kilometre, naceloma mislim da ni problema nekaj v plus ali minus pri nobeni firmi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.