rdeči alarm zaradi snega

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Meanwhile on Vetrno:
Dež, ki je cel dan padal in dvorišče spremenil v drsališče, je pred kako uro prešel v sneg. Sedaj vsaj ne drsi več. Avto je bil oblečen v pol centimetra debel leden plašč in sem ga štemal z vrat in šip dol skor kot v tistem poljskem videu.
grin1.gif

Od metanja od vode napitega snega me vse boli, ker je vsaka lopata vagala 30 kil.
crazy1.gif

Tisto Vetrno nad Seničnim?

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Tu na Vrhniki sicer elektriko imamo, samo vode ne. Ve kdo kaj več o tem, kaj točno je šlo v franze, nikjer nič ne najdem omenjenega na netu. Samo o elektriki najdem info...
Izpad elektrike na črpališču.
Zgleda, da padajo daljnovodi eden za drugim. Da ne bo spet izpadla kaka glavna povezava, recimo Beričevo-Divača kot pred kakimi 10 leti.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.656
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik Jabe pravi:
Tu na Vrhniki sicer elektriko imamo, samo vode ne. Ve kdo kaj več o tem, kaj točno je šlo v franze, nikjer nič ne najdem omenjenega na netu. Samo o elektriki najdem info...

Pojdi v Logatec po stari cesti pogledat zakaj
tongue-1.gif

Okrog 19h sem štartal iz Lj. proti Tolminu po navadni cesti - že malo pred Vrhniko smo vlačili eno manjše drevo z ceste.
Vrhniški klanec je poln podrtega drevja. Logaški drevored je obup-od jutri bo štorored !
Tam sem tudi obupal in obrnil nazaj na avtocesto in preko NG v Tolmin.
rolleyes-1.gif

asko

Fizikalc
22. jul 2007
2.565
3
38
na Vrhniki, elektriko še imamo, vode že od cca 19.30 ni, interneta tudi ni (še dobro da mobilno deluje), drevje vse polomljeno...ko se sliši tisto lomljenje drevja je blo kar malo scary zuni
crazy1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.208
3.831
113
Sem ob gozdu in poka kot za stavo. Na Vrhniki pa itak žurka: vode ni, elektrika je pa ni, večina cest je zaprtih, določeni predeli pa zgledajo ko zamrznjena džungla ( recim park pred šolo). Kolega je imel res srečo, saj mu je drevo padlo na nadstrešek ravo na nosilec in je zdržalo, sicer bi šla pol leta stari c-max in passat v franže.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.276
7.052
113
pri taščici
Po radarju sodeč dolenjsko in zahodno štajerski še kar naliva. Pri meni kar lepo dež gre. Elektrika je tudi celo noč žmrkala, bo inverter kar v upošteva prišel pri centralni.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.758
6.527
113
Celo noč je podiralo drevesa, v zadnjih urah predvsem po štajerski.

Zdaj je elektriko vrglo ven tudi Tržič-Bled-Bohinj-Cerklje-Preddvor-Jezersko.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Meanwhile on Vetrno:
Dež, ki je cel dan padal in dvorišče spremenil v drsališče, je pred kako uro prešel v sneg. Sedaj vsaj ne drsi več. Avto je bil oblečen v pol centimetra debel leden plašč in sem ga štemal z vrat in šip dol skor kot v tistem poljskem videu.
grin1.gif

Od metanja od vode napitega snega me vse boli, ker je vsaka lopata vagala 30 kil.
crazy1.gif

Tisto Vetrno nad Seničnim?
Tisto malo bolj naprej od Senična, proti Gozdu.
Ob 22:00 sem še enkrat odmetal dvorišče, vmes sem lahko poslušal pokanje po gmajni, nakar se je enkrat fajn modro zasvetilo in ostali smo v temi za kake tri ure.

Car

POSTman
4. avg 2007
8.573
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik pikovit pravi:
Tudi v Kamniku je lepo... <a href="httphttp://www.kamnik.si/novice/Aktiviran-Stab-Civilne-zascite-Obcine-Kamnik-in-Stab-zimske-sluzbe-01-02-2014" target="_blank">Kamnik</a>
Je pa res lepo!?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.758
6.527
113
Brez elektrike še Šentjernej, Trebnje, Semič, Straža.

Podrto drevje in popolne zapore cest:
- Jeprca - Kranj - Medvode;
- Kočevska Reka - Borovec,
- Kamnik - Ločica v Lazah; 
- Cerknica - Begunje pri Cerknici - Rakitna, Ig - Rakitna;
- Višnja Gora - Kriška vas pri Peščeniku;
- Sodražica - Benete;
- Velenje - Polzela, Velenje - Arja vas pri Vinski Gori, Mislinja - Slovenj Gradec, Kotlje - Slovenj Gradec pri Selah, Mežica - Reht, Holmec - Poljana, Ruše - Puščava, Dravograd - Trbonje;
- RT Krnica - Pokljuka, RT Mrzli studenec - Jereka;
- Sovodenj - Cerkno;
- Razdrto - Senožeče, Logatec - Žiri, Marof - Žiri, Col - Logatec, in Kalce - Planina pri Grčarevcu, Ljubljanica - Horjul, Dobrova - Polhov Gradec; 
Horjul - Vrhnika, Vrhnika - Borovnica, Borovnica - Pokojišče, Planina - Ravbarkomanda, Postojna - Razdrto, Postojna - Predjama, Rakov Škocjan - Ravbarkomanda;   
- lokalne ceste Unec - Planina, Otok - Laze - Dane ter lokalne ceste od Podgore pri Ložu in Babnega Polja do Dolenjih Poljan in vse lokalne ceste na širšem območju Cerknice, LC Dobrova - Horjul, LC Preska - Studenčice, LC Zaklanec - Dolenja vas, LC Drenov Grič - Horjul, LC Ruše - Glažuta, LC Poreber, LC Vrhnika - Podlipa;  
- v občini Mengeš - lokalna cesta proti Dobeni
- Zagorje - Bevško, pri Potoški vasi, polovična zapora.

Zaradi poledice in zimskih razmer so zaprte ceste Željne - Rog - Baza - Podturn, Hrib - Trava - Podplanina ter MP Podplanina in MP Novi Kot. 

Zaradi zasneženih cestišč in snežnih plazov so zaprte ceste: 
- Vresje - Sorica;
- turistična cesta Krnica - Zgornja Radovna med Zgornjo in Spodnjo Radovno;
- lokalna cesta Idrija - Vojsko;
- Žaga - Učja.

Alijen

Fizikalc
25. jan 2009
1.343
5
38
V goricah
Notranje gorice, Logatec, Bohinj, Sl. Gradec Trbonje, Šmartno, 3/4 Primorske Brez internetnih storitev in z občasnimi motnjami elektrike

ermej

Fizikalc
3. sep 2007
726
34
28
Okolica Slovenj Gradca proti pohorju že od včeraj popoldne brez elektrike. Legen SG pa od kakih dveh zjutraj brez. Zunaj pa kar vidno pada drevje
confused-1.gif