Razpored ikon v Quick Launch Toolbar

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Ikone v Quick Launch Toolbar imam razporejene, ko pa ponovno zaženem sistem, se razporedijo drugače, tudi dolžina ni več enaka. Kako se shrani razpored? V Help ne najem nič pravega!

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
To ni normalno, da se po ponovnem zagonu prerazporedijo. Nekaj mora bi narobe z winsi. Lahko celo da maš kaki spyware, adware. Dolžina??

Primer mojih ikon

ikonehi7.jpg

Če hočeš met tak sledi navodilom.

Najprej odkleni vrstico. Nato jo povečaj na 2 vrstici.Takoj desno od start gumbka se pojavi slajder za določitev velikost prostora za ikone. Levi klik na slajder, drži in pomakni kurzor dol. To bo premaknilo ikone v spodnjo vrstico. Zakleni vrstico in si končal. Mogoče ti bodo tak ostale kot si jih porazdelil.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Opravičujem se, ker nisem navedel, da imam Windows XP, vnešeni so pa vsi popravki, do danes. Na Google sem našel cel kup podobnih problemov, rešitev pa je bila samo za Win 2000. Če bi vedel, da je zadeva v registry, bi tudi tam poskusil kaj narediti.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Hmm. Opcija je še, da si naložiš Tuneup utilities 2008 in popraviš register, ker kr nekaj tak sam popravlat v registru ni najbolše.

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
TuneUp Utilities so za vsega hudiča dobre, samo tistega, kar bi jaz rad, pa ni. Saj se ne bojim poseči v Registry, samo ne vem kje je ta zadeva zapisana. "Regedit" je tako neroden in počasen (razumljivo, saj je Registry ves čas aktiven), da nič veliko ne pomaga. No ja, bom pač ob zagonu porabil tisto minuto za premestitev ikon in malo stisnjenje, pa bo.