Živ!
Lahko ti samo povem koliko je redni servis za Picassoja 2.0Hdi (2004): od 100 - 220€ ... Ta najdražji je bil zaradi menjave zavor.
Veliki servis me čaka zdej v kratkem ker je na okoli 120k km jaz pa mam zdej že skor 110kkm tko da ti ne morem povedat kolk pride ...
Drugče pa glede Citron najbolje pogledat na SLO citroen forum ...
Pa toliko za info: Picassoji so bili na dolgi rok v Nemčiji v sovji kategoriji Mini van izbrani za najbolj zanesljive avtomobile (ADAC statistika) ... Če pa so že obstali na cestah so bili pa v 90% banalnosti (ostali brez goriva, prazne gume, ...) ajde pa recmo v 70% da ne bom preveč hvalil svojga avta ... Ko so drugo leto pa vklučli v isto statistiko in pod isti osnovni model še Xsaro, so pa pokvarl statistiko ...
Sicer pa malo pokliči po servisih in se pozanimaj koliko stane normalni servis in potem primerjaj kako in kaj in se odloči ...
Moja iskušnja z dvemi Picassoji je zelo dobra ... Prvega prodal zaradi karambola (imel 60k km v 1,5 letih), drugi mi pa še služi (3 leta 110k km) ...
Pa še na temo iz prejšnjega posta da je diesel 3000€ dražji ... Jaz sem 1,5 let starega tik pred 60k km servisom in popravljenega po karambolu prodal za 600k SIT manj kot je bil novi Picasso 2.0 Hdi s popolno opremo ... Za isti denar, bi lahko kupec kupil novega bencinarja Elegance opremo (malo manj opreme kot Exclusive) ... Tako da ... Hitro lahko dobiš nazaj razliko in Picassoji Hdi so zelo iskani ...
Pa še za zagovornike Forda in njihovega dizla: Fordu dizl mašine dobavlja PSA ... TDDI ali TDCI ne vem točno ... Torej so Fordovi dizl motorji dejansko Hdi ...