Razgovor pri delodajalcu

Goran_82

Fizikalc
21. jul 2007
1.540
3
38
Mene je danes šefica (ob podaljšanju pogodbe) vprašala, koga iz našega oddelka bi odpustil, če bi to bilo potrebno. Neprijetna zadeva :/

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Kidanje gnoja ni dovolj donosno?

Kidanje
sprasujem se.gif

Morda strojno nalaganje gnoja
aplauz.gif

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Ko sem iskal službo sem bil na 4 razgovorih. RAzgovori so bili popolnoma različni od tega, da na enem me je vprašal, če imam ženo/partnerko in če nartujeva imeti v kratkem družino, do tega da so me samo vprašali, če vazamem to službo (je pa res, da pri slednjem sem na drugem oddelku delal diplomsko nalogo).

Tako, da tukaj ni recepta, kaj odgovoriti na katera vprašanja, ker ne opravljaš izpita. Bodi to kar si in verjemi, da če jih boš s tem prepričal, da te bodo vzeli, je to to. Če pa jih ne boš, je pa itak bolje zate, da te službe nisi dobil, ker če delodajalcu že v štartu ne "sedeš" oz. da zaglumiš nekaj kar nisi, se ti bo potem v službi to obrestovalo. In to v negativnem smislu.

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Ko sem iskal službo sem bil na 4 razgovorih. RAzgovori so bili popolnoma različni od tega, da na enem me je vprašal, če imam ženo/partnerko in če nartujeva imeti v kratkem družino, do tega da so me samo vprašali, če vazamem to službo (je pa res, da pri slednjem sem na drugem oddelku delal diplomsko nalogo).

Tako, da tukaj ni recepta, kaj odgovoriti na katera vprašanja, ker ne opravljaš izpita. Bodi to kar si in verjemi, da če jih boš s tem prepričal, da te bodo vzeli, je to to. Če pa jih ne boš, je pa itak bolje zate, da te službe nisi dobil, ker če delodajalcu že v štartu ne "sedeš" oz. da zaglumiš nekaj kar nisi, se ti bo potem v službi to obrestovalo. In to v negativnem smislu.

467716-post_slo.gif

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Moja prijava na prosto delavno mesto je izgledala takole ;

Spoštovani !

Videl sem Vaš oglas za prosto delavno mesto xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx.
Omenjeno delo opravljam že od leta xx in zanima me vaša ponudba.
Če ponujate manj kot xxxx€ netto me ne kontaktirajte.
lp xxxx

Pozitiven odgovor s povabilom na razgovor sem dobil že nasledni dan
evil.gif

Nazadnje urejeno:

Grikos

Pripravnik
21. jul 2007
386
0
16
Mene sta na razgovoru pri eni večjih gradbenih firm na štajerskem obravnavala direktor in njegov pomočnik. Nakar me direktor vpraša katero alkoholno pijačo pijem. Seveda sem se zlagal, da tu pa tam med kosilom kak deci rdečega...Nakar direktor pogleda pomočnika in se začne režati: "no...midva pa spijeva vse..."
grin1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Grikos pravi:
Mene sta na razgovoru pri eni večjih gradbenih firm na štajerskem obravnavala direktor in njegov pomočnik. Nakar me direktor vpraša katero alkoholno pijačo pijem. Seveda sem se zlagal, da tu pa tam med kosilom kak deci rdečega...Nakar direktor pogleda pomočnika in se začne režati: "no...midva pa spijeva vse..."
grin1.gif
Jah verjetno je bil pošten in povedal po pravici!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.178
7.028
113
Citat:
Uporabnik dsf pravi:
Moja prijava na prosto delavno mesto je izgledala takole ;

Spoštovani !

Videl sem Vaš oglas za prosto delavno mesto xxxxxxxxxxx xxx xxxxxxx.
Omenjeno delo opravljam že od leta xx in zanima me vaša ponudba.
Če ponujate manj kot xxxx netto me ne kontaktirajte.
lp xxxx

Pozitiven odgovor s povabilom na razgovor sem dobil že nasledni dan
evil.gif

Me zanima kako so izracunali koliko bos dobil neto glede na to da niso vedeli koliko imas delovne dobe, otrok itd. Sej ce bi napisal bruto namesto neto bi ti verjel. Ker je mozno. Samo tole z neto... Mal po bucnem olju smrdi

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Tudi za trenutno službo sem se menil v neto znesku, vsi prispevki in riziko presega meje razreda je na delodajalčevi strani.
Ti pa verjemi ali ne
hysterical-1.gif

Če neko delo opravljam recimo 30 let ne morem imeti manj kot 30 let delavne dobe, olajšave za otroke niso plača, vem pa koliko hočem imeti za svoje delo.