Saj pravim da je na starših, da vzgajajo. Ni učitelj tam, da vzgaja moje mulce.
Bi bilo prav, vendar organizatorju denar ne smrdiKdo je ucitelja poslal domov namesto učenca?
Ce bi ostali učitelji potegnili z odstranjenim uciteljem in sli skupaj z njim (in kuharice...) domov me zanima kako dolgo bi se otroci bili na pocitnicah
Ma saj bodo zdaj s spremembami podaljšanega in ostalih pogojev za učitelje zadevo uredili in naredili bolj prijazno za učitelje.
Bemti - moja (in tudi jaz) komaj čaka penzjon - edino kar nas skrbi, da so še vnuki in otroki nečakov, ki morajo osnvno šolo dati skozi - tam pa vedno bolj jebe lud zbujenog.
Kaj imamo? Vas ni sram, da je lahko nekdo na mesto vas odločal o vsem tem? Pa vi, ki ste izobraženi in izbrani, da nas naučite za življenje?Če malo spremljaš samo naš forum, boš videl, da smo nekateri že leta (desetletja …) nazaj poskušali “dopovedati”, da naj čevlje sodi kopitar v šolstvu. A ne - je blo treba delovno obveznost dvigniti, je blo treba uvesti “štempljanje”, kurikulum naspidirati in “vsako leto” menjati. Pa tudi sistem “napredovanja” (plače) postavljali pod vprašaj (predvsem iz vidika, da je vstopna plača prenizka), a neeee - demagogija je zmagala. Zdaj pa imate.
Vem.Če malo spremljaš samo naš forum, boš videl, da smo nekateri že leta (desetletja …)