raus!

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Kdo govori o tebi osebno? Govorim o povprecnem Slovencu, ce si pa ti zategnjenc, ki doma natepava samo zgance, ne mara sporta, in ljudi obsoja na podlagi trenerke katero nosi, potem bi jaz tebe in tvoje starse povprasal po vzgoji in "evropskem" zivljenju.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Vse oznaceno se pise skupaj ali narazen.
Ni res, pravilno se piše narazen.

Citat:
Sploh je pa to forum in nerabim pisati slovnicno 100% pravilno, za normalnega osebka je napisano cisto zadostno.
Seveda ti ni treba pisati pravilno. Vseeno pa to pove celiko o tebi. Ne vem kaj je slabše. Ali to, da ne obvladaš slovenskega jezika ali pa da imaš do materinega jezika tak malomaren odnos.

Dinotti

Fizikalc
27. sep 2010
1.226
0
36
Ljubljana
8-ka je naci ritopik!
wink-1.gif

HotSatan

Pripravnik
12. feb 2011
666
0
16
Citat:
Vse oznaceno se pise skupaj ali narazen.

Po tvojem pravopisu mogoče, po slovenskem ne.

Citat:
Sploh je pa to forum in nerabim pisati slovnicno 100% pravilno, za normalnega osebka je napisano cisto zadostno.

Drži, to samo še preslikaj na čefurčke in ulico, trgovino (ali kjerkoli te motijo). Če v trgovini dobi, kar je želel, je bila njegova izgovorjava za normalnega osebka (prodajalko) čisto zadostna.

Citat:
S takimi dripcki ki nimajo povedati na temo nic drugega kot se spotikati v slog pisanja se pa itak nimam volje sploh pogovarjati.

Čefurček bi ti verjetno podobno odgovoril, če bi komentiral njegov "slog".

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.089
6.276
113
blizu močvirne prestolnice
Ti kar omenjaj mater, me ne gane, če bi jaz tebi mamo ali sestro bi v luft skočil, ker pa nisem turk, se lepo imej in upam da ne boš več žensk tepel in zaklepal v omare
grims-1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Opa... se je kulturni osmica spustil na nivo turkov in pricel zaliti??? Kako to mislis na Zahodu? Je Slovenija zate Zahod al kako?

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Srbska bosna? Hrvaska bosna? Gledam v googlov zemljevid pa jih ne najdem. Sicer pa tvoja primitvna delitev sveta vzhod zahod ne pali. "Jebo zemlju kojoj je Albanija zapad"
wink-1.gif
Dojel?
Po tej logiki je Afganistan bolj razvit od Kitajske in Japonske saj je glede na njihovo lego na zahodu :S Ne razumem....

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Kako to mislis na Zahodu? Je Slovenija zate Zahod al kako?

Zadeva je čist odvisna od posameznika. Zame je Slo center. Za Švabe je jug, za makaronarje vzhod... itd.Zahod bi bla lahko mogoče za Madžare. Tehnično. Figurativno pa lahko še za marsikoga. Bilo pa prošlo. Al pa tud ne. bomo vidl. U tunelu usred mraka nešto sija. Upam, da ne zvezda petokraka, nism pa zihr.

nekdo

Pripravnik
22. jan 2008
949
2
16
Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Seveda za nazaj ne gre.. vem. Ne moreš nekomu odvzeti že pridobljenih pravic.

Nisem čisto prepričan. Nekdo je recimo na sicialnih transferjih leta in leta, nato pa podeduje od pokojnega strica fabriko v Nemčiji, vredno 15 miljonov evrov. Če je kaj pravice v tej državi, mu je transferje treba nemudoma vzeti.
Končno gre lahko v omenjeno fabriko (kot nov lastnik) za snažilko. Dobil bo 900 - 1200 evrov. In mi mu bomo dajali pri nas pa še 400?