Prejšnji teden sem dobila ponudbo za prevoz cca 300eur....a to se je treba kaj zbunit? oz jih malo poprosit za popustPreko:
Sam sem jim pisal email (ker za določen tip niso imeli cene prevoza). So bili zelo odzivni in smo se hitro dogovorili. Plačal sem preko banke z nakazilom.Siltumnīcas, nojumes, mēbeles - tavam dārzam un atpūtai
Plašs dārza un atpūtas preču klāsts par izdevīgām cenām - siltumnīcas, nojumes, mēbeles, dārza mājas, pirtis, garāžas, teltis un vēl daudz citu.averto.lv
Prevoz je bil iz Latvije do Ljubljane. Iz Ljubljane do doma pa je prevoz izvedel domač prevoznik. Da sem ga dobil je od plačila trajalo kak dober teden.
Sam sem naročil dva rastlinjaka in je bila cena prevoza nekaj čez 200€. Če bi pa enega je pa bila tam 170€ do 180€.
Sam sem za dva s prevozom in dodatnim oknom za vsakega plačal 840€. Je pa res, da je po tem šla cena rastlinjaka, ki sem ga kupil gor za slabih 100€.
Prejšnji teden sem dobila ponudbo za prevoz cca 300eur....a to se je treba kaj zbunit? oz jih malo poprosit za popust
Jaz bi bil zainteresiran za 2 kosa profi 4x10m 6mm polyPrej sem se zbiral prihranke zanj….
Ko bi človek vedel…..
Na koncu pride z poštnino toliko, kot pri nas.
če bi kdo imel željo naj sporoči, pocakam se malo
lep pozdrav
Jaz bi bil zainteresiran za 2 kosa profi 4x10m 6mm poly
Pozdrav, nova pri tej temi...tudi sama bi se pridružila...če je še mogoče...3 x 4 m, (z dodatnim oknom in dodatnimi sidri)Prej sem se zbiral prihranke zanj….
Ko bi človek vedel…..
Na koncu pride z poštnino toliko, kot pri nas.
če bi kdo imel željo naj sporoči, pocakam se malo
lep pozdrav
Še mal pa boš tudi za ptičjo hišico rabil Gradbeno dovoljenje in nadzornega!!!A nadzornega za postavitev rastlinnjaka imaš ze izbranega?
Po novem nadzornik tudi pri gradnji garaže, škarpe, rastlinjaka
Gradnjo nezahtevnih objektov, kot so nadstreški, ute, drvarnice, tudi škarpe in ograje, marsikdo izvaja sam. To je dovoljeno tudi po novem gradbenem zakonu, vendar z bistveno novo zahtevo. Obvezen bo nadzornik.www.zurnal24.si
Kaj si kupil?Že kupil pri nas, sestaviti ga se moram…..
Zal,
Lp