range rover

der_Starke

Pripravnik
22. jun 2010
881
5
18
Vzhodna - MB
Citat:
Uporabnik der_Starke pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Jaz mam raje G6 kot pa X5.

Lape drzi, lape!

smile-1.gif
mogo sn!

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
X5 tudi pod minimalnimi kriteriji, pa govorim zgolj o objektivnih, nima za burek proti RR..... snobi brez dnarja so pa v luft skocil :D

...wannabe capci pa gasa po x5, pa ce ni dnarja za prebarvane odbijacena na dzabe stari X5 boste pa kasko uveljavljal..sej v fuzinah se da vse zrihtat :D

Nazadnje urejeno:

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Zanimivo je biti lastnik RR, si le kralj na servisih, se posebej pri Summitu
evil.gif

Capac z X5 ali ML se pa mim odpelje, uh.. boli
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
evil.gif

hysterical-1.gif

Če čapac mimo odpelje še preživiš, huje je ko zravn pobere še tvojo babo, ker šolana plehpička ipak ve kaj je boljše.

Če pa se že gremo da more met vse kote prave tako ma RR, pa čapac spet nastopi z G klaso, pa smo spet zatukli angleža.

Edina stvar ki je v Londonu še delala med drugo svetovno vojno ko so nemci bombardirali je bil Big Ben, pa še ta zvonec naj
bi kovali nemci.
Diana se je pa vedno prevažala v rolls ro., eh, range, aston, kaj je že no, mini, vauxhall,... S klassi, komaj sn se spomno, timater....

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
evil.gif

hysterical-1.gif

Če čapac mimo odpelje še preživiš, huje je ko zravn pobere še tvojo babo, ker šolana plehpička ipak ve kaj je boljše.

Oprosti, ampak ti je še korist naredil... Če si pa srečen s pleharco, si si pa čisto sam kriv...
crazy1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.030
11.154
113
foter šel gledat evoqe, mati si je zaželela...me res zanima kaj bosta spacala.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
foter šel gledat evoqe, mati si je zaželela...me res zanima kaj bosta spacala.

A je že v salonih (salonu) pri nas? (glede na to da so par dni nazaj dobavili prvega v roke fizičnemu lastniku pa še to je bila neka kraljeva angleška frajla)
rolleyes-1.gif

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.136
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
to pa nisem ziher, čeprav šerbinek zna kaj pripeljat
http://www.landrover.si/Range-rover-evoque?rr/

Sej avto se prodaja že več kot pol leta tudi v sloveniji, v tujini se jih je dejansko tudi veliko prodalo brez da bi bil en sam narejen. Prve sarže so šle novinarjem in pa promocijskim dejavnostim šele mesec ali dva nazaj. Dobave za vse kupce ki jih čakajo (in so jih plačali) pa so predvidene v naslednje pol leta. Za neko malo slovenijo kjer se LR itak komaj prodaja je vprašanje kdaj bo sploh prišel konkreten primerek v salon, kupcem pa mogoče čez leto dni!
grin1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
V Summitu so, ja.. Lusten avtek, ceprav so mi osebno SUVi (taki in ovaki) mimosunek.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Dober je ja. Tole se zna dobro prodajat, cena je še v normalnih okvirih. Avto pa glede na konkurenco (Tiguan, Q5, Rav4, X3/X1, GLK...) izgleda veliko bolj napreden v smislu dizajna.

Se mi zdi pa brez veze, da je 3 vratni 1k€ dražji od 4 vratnega.
Vsaj isto ceno bi pustili..., če že ne nižjo.
Se gredo neko "coupe ekskluzivo..."

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
46
Hm, ja. Avto bolj za zene in hcerke lastnikov RR Vogue, ipd.

Roko na srce, se pa po moje kupcev pri nas ne bo trlo. Svabi so se vedno "klasa zase" pri nas. Bi bilo pa fajn, bo vsaj kaj cednega na cesti za videt v tem razredu.

Ja, coupe linije so itak zdaj trendy; mini coupe, Merc MLS (al kaj bo ze, ta X6 kompetitor), ipd..