Ramadan

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
VW/BMW/..., ...

Stari, pusti VW na miru
grin1.gif

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Ti vidiš razliko med:

1. JEBEM TI MATER

2. DAAAAJ JEBEMTIMATER VOZI NAS JOŠ TAMO

?

Odgovori prosim samo z DA ali NE, ker se mi ne da več brati loop skript kretenizma.

Ce gre res za dobrega prijatelja, bi ti to razlozil in povedal da pac tega stavka ne more razumeti kot sale. To zaljivko mnogi ljudje iz bivse juge ne morejo slisati, tisti seveda ki jim druzina in morala kaj pomeni, ne samo bosanci-muslimani.

Thesmos

Pripravnik
15. dec 2010
391
0
16
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Vsak naj ima svoje običaje, ampak kaj se pa zogdi, ko je za nekoga običaj neke druge osebe žaljiv?

Mi podas en primer ko je kak islamski obicaj zaljiv do nekoga drugega? Ali kaj si hotel povedati s tem, ne vem na kaj ciljas.

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
evo spora med dvema zelencema...bice rata..ko na bliskom istoku

ne vidim spora med nama....... vecina nimas takega fetisa glede tuje plocevine kot ga imas ti
smirk-1.gif

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
Glej, čim se vprašaš kaj takega, se že v mislih oddaljuješ od krščanske vere in približuješ mesenemu razpoloženju....
cool-1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik softi pravi:
izi..kdaj s ezačne bajram..danes, jutri..
in kdaj se začne, zvečer, zjuteaj, ponoči..kako to izgleda

v zivo lahko gledas na hrvaskih, bosanskih, albananskih, itd, itd....... tv kanalih........

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
izi, ce ti recem, da mam doma 58 inch tv in d ane gledam sploh..danes sme si pogledal eno sceno na freextv, ko sem čakal da mi voda zavre. drugače tv ne gledam.
vem da 89 je dm sat, kje so muslimanski kanali ne vem..ne sprmeljam. tv res skor nic ne gledam..5 minut na teden. in zarad bajrama si ne bom vzel cas, brez zamere. ce se ti da opisat u par reci, ok..ce ne vprasam koga drugega