Rajcanje v diskačih/lokalih

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
hysterical-1.gif

A dej no Dizzy. Dober konj ne rabi samohvale. Dober konj ve, da je dober.

@kloshar
hysterical-1.gif

Kloshar ti si............čuden.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
treba znat tko, da noben ne ve...
wink-1.gif

to vem, da sem bil vedno mojster, da sem žensko spravil na rob s takšnimi skritimi zadevami, ker da dodaten čar, če veš, da si nekje v množici in počneš stvar, za katero ne sme noben vedeti. kot seks na javnem mestu, kjer je že samo misel na to, da te lahko zalotijo, tako razburljiva kot seks sam...
aplauz.gif

a zdej se je še tebe prjeu malcomX sindrom?
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Mene ne moti, pač če je res v mejah normale. (zdaj da se ravno ne dajeta skoraj dol)

Me pa je 1x bademajster na fontani nadrl, ko sma se v whirpoolu malo lupčkala z takratno,
češ naj nehama ker naju bo počil ven, ker nisma sama. Pogledam po fontani, pa skoraj nikogar
nikjer (nedelja, poleti, notranji prostori so vsepovsod čist prazni, zato sma tut šla tja)

Faušija.

Je pa scena v mariborski Samsari, ko sta tam v enem kotu ena 2 napolno šibala, kikla gor, ded
kabl ven in priklop od zadaj na polno
hysterical-1.gif

Pa me tut ni motlo, samo smo pa scali od smeha.
hysterical-1.gif

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Ti si pa en zakompleksan primerek....zgleda, da ti ne rata dekline dobit, potem pa svojo fovšarijo tako izražaš....
bonk.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Halo?? Zato, ker imam nekaj načel, sem že zakompleksan? Nisem fauš na nikogar in vsakomur privoščim, da se pa to tako javno razkazuje in to še nasilno do drugih, me pa moti.

A tebi je pa čisto vseeno, če si na vlaku in se dva nasproti tebe nonstop nekaj hihitata, mečkata, cmokata...?

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Poljubljanje je sprejemljivo. Na jetra mi pa gre folk, ki se dobesedno slaci na plesiscu, si porivajo roke v hlace ipd. Najbolj na [censored] mi pa grejo imbicili ki najdejo nazgano punco in jo tam rajcajo, slacjo da se ostali kolegi vidjo ipd. Pobit golazen.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Mislim, da ne moreš primerjat diskača, kjer je takorekoč tema in pa šole, ki je "vzgojna" ustanova
smirk-1.gif

za vlak: uh, edini prosti sedež je bil tam, kjer sta se parčkala, objemala, cmokala.... presedi se!

Mene ne moti, naj uživajo, seveda pa kot je rekel nekdo, brez izkoriščanja kakšne nažgane ženske, pa slačenja na plesišču.

elvir_vr6

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
22. avg 2007
3.297
0
36
Prav nič, saj nikomur ne škodujeta...meni motijo samo žleht ljudje....

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
@ skorpy: No, na Škofijski gimnaziji rajcanja in poljubljanja skoraj ni za videt
grin1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Js sm z ene gavnarske srednje
grin1.gif
kjer je blo vsega v izobilju (dobesedno).

No ja, kot slišm od drugih, ni kej dost razkazovanja po šoli in parkcu...