"rajcam, torej sem"

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
včeraj sem bil malce pozoren na to teorijo - grde piæke imajo lepe prijateljice. in je res. v vsaki gruči normalnih in malo manj normalnih deklet, se je nahajala ena lepotica...
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
na to, da mogoče prijateljic ne presojamo po videzu in da je pač statistično gledano na tok in tok ne ravno lušnih bejb ena bolj luštna?

k da bi rekl, da se povprečno izgledajoči tipi družte s kakim lepotcem sam zato, da poberete ostanke
bonk.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
na to, da mogoče prijateljic ne presojamo po videzu in da je pač statistično gledano na tok in tok ne ravno lušnih bejb ena bolj luštna?

k da bi rekl, da se povprečno izgledajoči tipi družte s kakim lepotcem sam zato, da poberete ostanke
bonk.gif

vidiš, ta tvoja trditev pa ne drži iz enega preprostega razloga: moški smo (naj bi bili) lovci in lovec si mora trofejo ujeti sam. Ponavadi piæke ne hodite do tipov in jih pecate, zato je trditev, da si en grd tip najde lepotca za to, da bo dobil kosti popolnoma napačna, saj mu taka situacija ne bo prav nič pomagala. če smo iskreni, mu bo bolj škodovala kakor pa koristila.
grin1.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
včeraj sem bil malce pozoren na to teorijo - grde piæke imajo lepe prijateljice. in je res. v vsaki gruči normalnih in malo manj normalnih deklet, se je nahajala ena lepotica...
grin1.gif

"Lepotica"

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
ja sj jst ne trdim tega, da si tipi najdete lepotca za družbo-pravim le, da je to enako nesmiselno kot trditev, da si bejbe najdejo za v družbo lepotico, da bojo še one dobile kakega
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik PNG pravi:

bonk.gif

ares ti je lepo povedu kako je pri nas. to da je pa pri ženskah res tako, ti je pa jasno ko vidiš par žensk na kupu. VEDNO bo mela 1 dobra ženska, zravn par ne tok dobrih. to pa samo zato, da si že takoj zmanjšajo konkurenco
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
mogoče prijateljic ne presojamo po videzu

zmaga.gif

Halo no, valjda da je tko ....

Prijateljic ne, kolegice pa
wink-1.gif

v zelo redkih primerih bojo 2+ zelo hude bejbe kolegice. Ženske enostavno ne prenesete enakovredne nasprotnice. Ali mora biti ful lepša (da imate korist) ali pa grša od vas. Enakovredne pa ne prebavljate.

En primer: 4 tipi (kolegi) si ubodejo vsak svojo bejbo. Se odločjo da bojo šli skupaj na morje (kot pari).
Nagradno vprašanje: Kdo (kateri spol) bo najprej začel pi*darije delat in se kregat med sabo?
smirk-1.gif

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Ares pravi:

En primer: 4 tipi (kolegi) si ubodejo vsak svojo bejbo. Se odločjo da bojo šli skupaj na morje (kot pari).
Nagradno vprašanje: Kdo (kateri spol) bo najprej začel pi*darije delat in se kregat med sabo?
smirk-1.gif
To je pa čist odvisn kakšne ženske so, a ne??
evil.gif

Jst se skregam samo s samovšečnicami in namorjenkami.
cheer.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
To je pa čist odvisn kakšne ženske so, a ne??
evil.gif

ne.
evil.gif
zmeri najdete razlog da se skregate. Pri tipih je pomembno da je pir na mizi in da je mrzel, pa smo vsi srečni.
Ženske pa zmeraj neka mutna posla
evil.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
ja no, v neprekinjenem stanju PMS- ja se najde kar pester spisek stanj, v katerem so ženske..danes tako, jutri drugač- kot vreme
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
Citat:
Prijateljic ne, kolegice pa

eh...ne vem, s kakšnimi bejbami se ti družiš, ampak jst pri ljudeh, s katerimi se družim, definitivno ne gledam na to, kako izgledajo, ampak kako se obnašajo do mene in do drugih, kako razmišljajo ipd. Še več-v srednji šoli sem se nekaj časa precej družila s sošolko, ki je bla na videz...no ja....hm....recimo temu tako,da bi verjetno 95% tipov (tko, na oko rečeno...), če bi izbirali med nama, izbralo mene. In ko sem videla, da mi osebnostno pač ne ustreza, sem jo enostavno skenslala, pa čeprav sem mogoče ravno na račun tega kdaj kakšnega tipa več dobila.

Pa kot rečeno-itak, da ne morejo bit vse bejbe v družbi ful hude 90-60-90 varianta. Dostkrat se pa najde kakšna, ki to je (ali vsaj približek), preostale pa - povprečne/grde/vstavi sam.
smirk-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik PNG pravi:
Ampak zdej iz tega izpeljevat, da če ma pa huda bejba okol sebe ne tok hude bejbe, je pa ziher z njimi sam zarad tega, da si ego fila, je pa na ravni hja no....ne ravno pametnega človeka
smirk-1.gif

kdo je trdil da si s tem lepa bejba ego fila?
confused-1.gif

Jaz trdim da grda bejba je z lepo zaradi določenih "pozitivnih stvari"...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.942
113
v lokalni ostariji
torej... rajcajo zato da te imajo "v sahu"... nahujse so tiste ki te spustijo ravno toliko blizu da te "mrda" pa se ohladi.. pa spet malo zapali...

najboljse kajle so: joj ne morem se.. a ves jst nikol po N(vstavi poljuben cas... mesec, teden) ne sexam... vedno trajaaaa fuuuul dolg da zaupam, ne morm ker se bojim da me bos sam izkoristu...

seveda dobis kajlo tik pred "take off"... a [censored] ga...

na sreco smo to dal ze zdaaaavnej mimo... pa imamo mir...

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
srecko ti....

jaz se tud ohladim, pol pa v naslednji minuti, ja ves sem si jo gladko obrila, mmm kak pase. :S

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.942
113
v lokalni ostariji
hja

o sreci se da razpravlat:))) diablo zresnt se bo treba, punco poiskat pa ozent... pa te ne bojo tkole iz tira metale...

ja definitivno te "suce"... vcasih sem imel dobr mehanizem za to:

zdej pa tko... a bova kavsala alpa daj mir... in potem si imel mir... to sem vedno sovrazil... rajcanje... ko bos pa z roko segu bos pa po kremplih dobu... postav jo pred dejstvo... pol bos pa vidu... izgubit pa nimas kej... je WIN/WIN situacija... al bosta noro sexala alpa bos meu mir pred dusevno neuravnotezeno zensko...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Zaj sem se spomnil kak je v filmu petelinji zajtrk rekel majster: "Bodi do žensk kak vuk do lisice, primi jo za šijek pa jo sputi, pa jo opet primi pa spusti,.......
aplauz.gif

Nazadnje urejeno: