"rajcam, torej sem"

Diablo

Fizikalc
19. jul 2007
5.360
3
38
LOL, govorim za zenske osebke.

a pocnete kdaj to, da rajcate na polno relativno neznane osebke moskega spola? in čemu. filanje ega ali kaj tretjega, al pa kaksni skriti nameni.
evil.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
haha... verjetno ga je ena razrajcala, potem mu pa pobegnila.

ne, ne, hec. mi je ena kolegica pravila, da je nekomu to enkrat naredila, zgolj iz maščevalnosti. spravila ga je do tega, da se je slekel pred njo, ga popolnoma vzburila oz. po Diablotovo razrajcala, nato pa samo pobegnila...

pa iskreno ... enkrat sem nekaj podobnega eni potrebnici tudi sam ušpičil...
evil.gif

EDIT: pozabil dodat eno pomembno besedo...
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
haha... verjetno ga je ena razrajcala, potem mu pa pobegnila.

ne, ne, hec. mi je ena kolegica pravila, da je nekomu to enkrat naredila, zgolj iz maščevalnosti. spravila ga je do tega, da se je slekel pred njo, ga popolnoma vzburila oz. po Diablotovo razrajcala, nato pa samo pobegnila...

evil.gif

hehe, se spomnim podobne primer....ji slečem modrček..........pol pa dobim kajlo...

reče "sem še devica..." in se obleče....

kajla na kubik....

WolfSLO

Pripravnik
20. avg 2007
183
0
16
Mislim, da sta se oba ustrašila pretežke naloge za vaju
evil.gif

Ženske to delajo, ker jim daje občutek, da vodijo svet na tak način
hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Gre za filanje ega. Pomagaš jim pridobiti izgubljeno samozavest, tako da se boljše počutijo..., s teboj ne želijo imeti popolnoma nič..., ko bo samozavest na zadosti visoki ravni in bo pravi kandidat prišel mimo.., boš pozabljen in ostal na suhem.

evil.gif

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
40
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
evil.gif

In pol si sel s polnimi jajci in ves tecen na forum pisat kako bi raje bivso nazaj
evil.gif

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
pomojem kar drži, ...ker ta ko je meni kajlo dala, se je kao največja porivačica pred dogodkom D mela, sem mislo da jo je že pol Maribora pofukalo, pol pa mi da kajlo

"sem še nedolžna", ko je bla že brez modrčka......

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
U ja, to je izključno filanje ega. Mogoče v nekaterih primerih ženska dejansko rajca zato, ker si želi dotičnega moškega spravit med rjuhe. V veliki večini primerov je pa tko,da si ženska sam želi slišat, kok je huda, kok je vroča, kok je hot, kako zna... ipd. Potem pa kar naenkrat; Joj veš, se mi pa mudi, morm babico peljat k zdravniku.
grin1.gif

Ah ja, kje so ti časi.
evil.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj nisem razumel ...

Joj, a nimaš ti nobene kolegice, da moraš po forumu spraševati take stvari? Ja normalno, da to delajo, da se malo zafrkavajo s fantki, sploh s takimi, ki mislijo, da lahko nategnejo vse, kar hodi in gre (beri: pristen alterjevec). Saj ne rabi biti direktno pecanje, dosti je, da se punca že lepo pogovarja z nekom in je prijazna, pa dedi že takoj misli, da bo nekaj. Ravno včeraj sem se to z eno pogovarjal.

Sicer pa moraš vedeti, da si moški tudi dostikrat narobe razlagamo te ženske znake in napademo hitreje, kot bi bilo treba. Če te je učiteljica danes lepo pohvalila in ti dala 5ko, še ne pomeni, da te vabi na six, veš.
evil.gif