Radler - RedOragne

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa imamo nov radler, sicer reklame nism opazila nikjer, sem ga pa slučajno videla v trgovini in kupila. Okus dober (sploh ker grapefruit ni zame), čas so si pa tudi pravi izbral.

je pa zanimivo, da nikjer ne najdem niti besedice o tem novem radlerju

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.213
113
Še bolj umeten okus ima kot grenivka, sicer pa je iz Uniona in Laškega letošnjo sezono prišlo na police še nekaj novitet.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.251
1.279
113
43
NI mi všeč, preveč umeten in preveč sladek. smao na koncu malo okusa po pivu. premalo grenak žal

Utiševalec kakšen link do teh novitet?

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ja vidiš, meni pa ne potegne preveč grenko, zato tudi grenivke ne maram, lemon pa ta red orange sta pa kul. Čeprov lemon je najboljši

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.213
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Utiševalec kakšen link do teh novitet?

Videl sem nov bandidos (isto rdeče barve kot tale radler) pa neke brezalkoholne zadeve na osnovi ječmenovega sladu ponujata obe "pivovarni" (na pamet ne vem kako se imenuje ker ne pijem brezalkoholnih zadev).

decko

Pripravnik
17. sep 2007
144
0
16
Malt, je od Uniona, neko ananasovo brezalkoholno pivo, je pa kar uredu
smile-1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Niti na Unionovi niti na stani Laškega ni nič novega videti (jih še niso prenovil), gre pa t.i. malt to so brezalkoholne pijače z okusi (videl sem jabolko, breskev, ananas), od tega sem pil breskev in ananas. Veliko sladkorja in umetnih arom. Ni ravno za žejo. Laški pir je še vedno zakon.

Koliko mi je poznano je pa delan tako da alkohol sploh ne nastaja, ker v večini brezalkoholnih piv so še vedno sledovi alkohola, sicer manj kot 0,5% volumna.

Ima pa podobne pijače že marsikatera pivovarna, ampak v Sloveniji sem do sedaj zasledil le Bavario.

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
@Utisevalec

Reče se mu sun (se mi zdi) in je okusom pomaranče in še nečesa, podobna fora kot breezer.

@decko

Vsak imata nekaj okusov, jabolko in breskev ima Laško, ananas pa Union.

Lahko, da je še kaj.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.213
113
Citat:
Uporabnik decko pravi:
Malt, je od Uniona, neko ananasovo brezalkoholno pivo, je pa kar uredu
smile-1.gif

Malt je ja, in tudi Laško ga ima.

Novi bandidos pa je nek "tropic" okus.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.213
113
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
Reče se mu sun (se mi zdi) in je okusom pomaranče in še nečesa, podobna fora kot breezer.

to bo!
zmaga.gif

Edit: tule so novosti Laškega, očitno ene še nisem probal .. jabolčno vino!
d055.gif

Nazadnje urejeno:

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A nimajo niti TV reklam? Nič ne vem kaj je novega na sceni ker slovenskih TV programov nisem gledal vsaj 3 leta
tongue-1.gif

Sem pa videl v trgovini cel kup novih pijač, bo treba malo probat. Zadnjič sem kupil Bandidos cuba libre prepričan da je nekaj novega, pa mi reče kolega, da obstaja že kakšno leto...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
ksz...
danes se je kelnarca neki vulvila, k ga je en gost naročil in ga niso imeli, potem ji je pa težil...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.446
7.145
113
pri taščici
Za malt sem videl jumbo plakate.
Skorpy: poizskusi lidlov radler. Nekateri pravijo da je presladek in da imajo raje grejpfrujt. Mogoce bi ti pasal,(da o ceni ki je tretjino do polovice nizja ne govorim)

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.022
-382
113
v slovenskih konjicah sem pred kakšnimi 2 meseci pil neko pivo z jabolčnikom. hudo dober je bil, pa tud zelo osvežilen! za tele poletne dni bi bil super, če bi se še pri nas pojavil...

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Videl sem nov bandidos (isto rdeče barve kot tale radler) pa neke brezalkoholne zadeve na osnovi ječmenovega sladu ponujata obe "pivovarni" (na pamet ne vem kako se imenuje ker ne pijem brezalkoholnih zadev ).

hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.240
4.213
113
Citat:
Uporabnik ajvanho pravi:
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Videl sem nov bandidos (isto rdeče barve kot tale radler) pa neke brezalkoholne zadeve na osnovi ječmenovega sladu ponujata obe "pivovarni" (na pamet ne vem kako se imenuje ker ne pijem brezalkoholnih zadev ).

hysterical-1.gif

Mišljeno je bilo da ne pijem brezalkoholnega piva na kar me embalaža teh "maltov" spominja!
grin1.gif

nepot

Pripravnik
2. sep 2007
646
0
16
Beer City/Knežje mesto
KSZ

Nove pijače iz Laškega bodo nekakšni brezalkoholni piri - MALT (z okusom jabolka, breskve). Probal oboje - katastrofa.
Bandidos z okusom rdeče pomaranče,spil sem dva in sem imel zadosti, nič posebnega

Prihaja tudi CIDR, pil sem ga že ene 2 leti nazaj in mi je bil všeč.