radar jammer - je tale za kej?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Baje ima posnetke kako v SLO dela....me mika da bi se dobil z njim,in bi sla lepo z njegovim avtom,probat tale jammer na kaksnega stacionarca recimo,ali pa do kaksne patrulje
grin1.gif

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Baje ima posnetke kako v SLO dela....me mika da bi se dobil z njim,in bi sla lepo z njegovim avtom,probat tale jammer na kaksnega stacionarca recimo,ali pa do kaksne patrulje
grin1.gif

dvomim da je iz LJ
grims-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
No posnetki so ravnokar prisli na moj mail...samo se v sluzbo si FWjam in bomo hitro videli ce je SLO ali ne in tudi kaj je posneto.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
ksz... Kaj ti bo motilec... Zanima me, če so ti policaji slepi ali jih nič ne zanima, kaj imaš za eno škatlico v armaturki?

Jaz bi imel samo detektor in potem itak zmanjšaš hitrost nazaj na omejitev
wink-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Odkrito povedano, a je dejansko kdo toliko zabit,da bi montiral notranjo enoto na vrh armature?

Pa tudi ce bi....je to predvsem moja odlocitev.

Detektor je popolnoma brezveze,ker takrat je ze prepozno. Motilec je edino pravilno oziroma ucinkovito.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Kaj bo te prepozno? Sicer še nisem tega testiral, ampak saj namen je da te prej obvesti oziroma opozori, da se bliža radar oz. kontrola?

Če je že kao prepozno, kot si rekel zakaj bi človek sploh to kupoval? Tisti zgornji filmčki pa so kr nekaj
rolleyes-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Pa si ti ze kdaj videl kako deluje radar?

Radar detektor je popolnoma brezveze,ker ko te policist enkrat "nacilja" z radarjem,rabi natakno sekundo ali dve,da izmeri tvojo hitrost. In tebi bo detektor zapiskal takrat ko te bo policist ze zmeril. Ce pa imas jammer,pa 7 sekund blokira signal,tako da ti upocasnis lahko.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.543
432
83
kaj tu ni jasno?
na posnetku je pač radar detektor ki je zaznal fiksni radar:proti temu se itak ne moreš ubraniti drugače kot da zmanjšaš brzino(mora pač piskati da sploh veš da je tam)
"jammati" oz. blokirati se da samo "pištolo" - in edino to tudi pomaga

giraudoSM

Zelenc'
30. sep 2007
3
0
1
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Pa si ti ze kdaj videl kako deluje radar?

Radar detektor je popolnoma brezveze,ker ko te policist enkrat "nacilja" z radarjem,rabi natakno sekundo ali dve,da izmeri tvojo hitrost. In tebi bo detektor zapiskal takrat ko te bo policist ze zmeril. Ce pa imas jammer,pa 7 sekund blokira signal,tako da ti upocasnis lahko.

No tole ni povsem res.On te že lahko izmeri v par sekundah, ampak detektor deluje na principu odbojev.Se pravi ko začne ciljati, ti stvar že piska.Glede jammerjev pa: ne se zajebavat, ker te nove pištole, ki jih majo zdej plavci, imajo vgrajene algoritme za prepoznavo jammerjev.Če njemu izpiše določeno kodo, te bo ustavil, in si ga pošteno naj.bal, ker te lahko pošlje na izredni tehnični in....ne želiš si tega.V glavnem okoli tega je prava doktrina, in obstaja tudi veliko forumov, kjer se folk daje s policaji, predvsem ameri.Osebno imam detektor, ki pa ni ravno made in China, tudi koštal me je dosti denarja in časa ker je samo za Ameriko in ga ne izvažajo, in tudi naročiti se ga ne da, moram pa povedati, da je stvar za razliko od jammerjev, ki so pri nas nelegalni, ta stvar popolnoma legalna, in policaj ti ne more 0.Vreden pa je vsakega €
grin1.gif