Radar detektor - nedelujoč! ima kdo?

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.147
4.129
113
Pomoje bo šla zgodba nekako takole ...

"čuj ne boš verjel ka se mi je zaj zgodlo; toti moj prijazen pes, oni s piko na uču - bulterier - je v igri popadel paket, ki sem ga ravno mislil nest na to našo pošto. Ne moreš verjet človek, kak se lahko to zgodi ravno zaj ..."

(jst sem opisal v 2h povedih on bo uporabil pa 20 vrstic, ampak poanta je ista .. nima radar detektorja in nima pitbula, ampak na koncu je vseeno)

grims-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ma jebemu tote šmekerje, če je to res
grin1.gif

Stari sorry, ampak ne spomnim se it na jebeno pošto, fliknil sem ga v predal v avtu in se enostavno ne spomnim.

Totega sem zdaj takoj nesel nazaj v avto in sem ga naložil na sedež, ni šanse da ga zgrešim.

Sem pa pozabljiv ful. (se je že zgodlo da sem šel v trgovino s pesom, pa sem prisel brez pesa domov; pozabil privezanega pri kolesih)

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
hysterical-1.gif

detektor na cucku.

Skratka, dej ce misls mi poslji, ce je € problem, povej kok hoces pa ti dam...
mi ni problema, sem vedno za fer play, samo rečt morš...
zmaga.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ma še kr nč ni poslal...

Bil sem zraven pri nesreči ja in sicer sem se peljal mimo v tekoči koloni s kučanom
grin1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
No, žal te moram razocarati, paket je prispel, nič prežvečen od psa,ampak v kosu =)

skratka mX , hvala, zaenkrat zgleda uredu,tako da mislim da se bo dalo predelati v to kar želim.

nahrung002.gif

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.807
555
113
42
povsod malo
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik lost1 pravi:
Ma jebemu tote šmekerje, če je to res
grin1.gif

Stari sorry, ampak ne spomnim se it na jebeno pošto, fliknil sem ga v predal v avtu in se enostavno ne spomnim.

Totega sem zdaj takoj nesel nazaj v avto in sem ga naložil na sedež, ni šanse da ga zgrešim.

Sem pa pozabljiv ful. (se je že zgodlo da sem šel v trgovino s pesom, pa sem prisel brez pesa domov; pozabil privezanega pri kolesih)

Ne pozabi na luknje, da bo lahka dihal.
Pa na napajalnik tisti za ovce bo prave velikosti.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Hehe, nebo nič v vezi z detektorjem, hitrostjo,policijo,etc...ampak je pa ohišje super sploh ker ima prednji del temno lečo.

skratka, če bo vse po sreči, bo služil svojemu namenu.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
hysterical-1.gif

MX čaki zdej ko od losta dobiš rogljiček po pošti v zahvalo
grims-1.gif

Boljših rogljičkov kot jih pa lost zrihta pa res ni.