Radar akcija - kje so radarji?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:

No ja no. Na tem posnetku ni nič boljši od voznikovega očesa. Zacvili takrat, ko Focusa že zagledaš ...

A ni odlično. In takoj veš. Sledi lepa konstantna vožnja naprej ali rahlo zaviranje. Odvisno od hitrosti
smile-1.gif

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:
Uporabnik kazamurnik pravi:
jaz sem policaje vidu ko so merili izven naselja (Kozina-Ilirska Bistrica) med tednom in to ob 1h ponoči na eni lokaciji ki lahko letiš kot na AC....
In zakaj potem so pravila, če bi vsak sam odločal kolk hitro se lahko kje vozi?
Točne omejitve so zato, da se kasira. Sicer bi povsem zadostovalo določilo, da moraš hitrost prilagodit razmeram na cesti. Sedaj to določilo uporabijo le takrat, ko si peljal pod omejitvijo in zletel s ceste. Bog ne daj, da bi bila cesta kriva.

Sej verjamem, da velik ljudi zna prilagodit hitrost, pa da tudi peljejo varno, če vozijo nad omejitvijo na nekaterih območjih cest. Ampak res si pa ne znam predstavljat tebe, da boš sam prilagajal hitrost razmeram na cesti, sploh če si boš še pomagal pri tem z alkoholom, ker ti baje takrat gre vožnja najbolje. in zarad takih potem morajo bit omejitve vnaprej določene.

marko1

Pripravnik
1. jul 2008
274
0
16
@eXHair
Kako se pa obnese RX-65 v centrih večjih mest (Ljubljana, Maribor, itd...)?
A je preveč motenj?

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Ne se zdaj jezit zaradi omejitev..........problem je sledeč....policija je rakla da ustavljajo in merijo na kritičnih odsekih (90%) in samo na 10% pa ne..................pa naj kdo zdaj potrdi drugače.

To je samo kasiranje denarja in ne kontrola in umirjanje prometa.

Sem hotel samo povedat da kako se svinjsko nastavijo nekam da lahko kasirajo za tistih 10-20 km na uro....in še to brez pik tako da so vsi zadovoljni ker samo plačajo nekaj malega in ne dobijo nič točk.

Na žalost se po tej cesti...poleti...lahko pelješ le enih 60-70 na uro ker razni taljani,pa tudi naši delajo gužvo in se jim gladko hebe za kolono ki nastaja zadaj..........in tisti niso nikoli kaznovani.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Hja, jaz recimo nisem vedel za te fore in sem dobil kazen, ko je bil pri nas parkiran in me je slikal. Zraven gasilskega doma, lahko bi bil od kogarkoli. Tako da, meni bi pomagal v tem primeru.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Nimam pojma. Modra kvadratna tabla, z belo napisan 100. A ni to kao hitra cesta, kjer je 100 omejitev... Čeprou je tud res, da na koncu ni table za prenehanje tele 100tice... Mogoče je pa res samo priporočena in je omejitev 130
cheer.gif
.

No, vesel sem že, ker me je takrat prehitevala ena laguna, tko da...
aplauz.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Nedolgo? 4 leta
tongue-1.gif

Nism bil zihr, k vedno vsi tolk počas vozjo...
redface-1.gif

Hvala za pojasnilo. Maš
nahrung002.gif

Potem je tam priporočena hitrost 100 ob začetka višnjegorca pa vse do prve cestninske postaje (vidm, da obstaja tud tabla za prenehanje 100tice
cheer.gif
.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik marko1 pravi:
@eXHair
A je preveč motenj?

Na prvo uč bi rekel da ja. Nekak se sploh ne obremenjujem s piskanjem po mestu, ker sem itak po omejitvah. Mogoče švrknem kakšen pogled, ko kaj zapiska ali če mi nabije signal do konca. Sicer pa dam potiho.

alex3

Pripravnik
7. jul 2009
85
0
6
V smeri proti NM je kar lepo 100 km/h. Znak je na obeh straneh preden se začne AC vzpenjati. Lahko pofotkam, se vsak dan vozim na tej relaciji.

V smeri proti LJ pa ni omejitve oz. je splošnih 130 km/h.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ampak na tisti strani je pravi okrogel znak z omejitvijo 100. Ne moder pravokoten kot tukaj.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Ej ti UDBA. Zj me pa nehi jebat
grin1.gif
Zj govorim za smer proti NM in ne proti LJ (prot lj sploh nevem, če je kaka tabla). Bom dans, ko grem iz šihta, pogledu, a je okrogla al kvadratna...