Rad bi imel virus :)

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.590
1.258
113
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Si siguren, da ne? No vsaj na XPjih mi deluje, pa ni važno na katerem računalniku.

redface-1.gif

Tony_Soprano

Alter Mafia
7. jun 2008
1.405
0
36
Zdejle ste me spomnili, kaj pa fake virusi (aka batch fun files
smile-1.gif
) ima kdo kake kode, nekej časa nazaj sem jih veliko našle a so stran zaprli, anyone?

BorutMaja

Pripravnik
23. jul 2008
97
0
6
45
Oprostite ... ampak take, ki delajo in take, ki pošiljajo okrog viruse, bi ga tako prebunkal, da mu še v Kliničnem centru v Ljubljani ne bi mogli pmagati!!!

Nekako sem enkrat dobil virus Recycler pred meseci ... in kaj je bilo??? Vse datoteke, tudi slike in glasbo, mi je okužil, vse diske zaklenil in nikakor se ga rešiti ni dalo ... če sem šel na novo instalirat windows, sem vse particije dol zbrisal, naredil nove ... in ... isto!

Ker prasec tako rad zajebava ljudi, bi ga z veseljem videl na vislicah!

kripo

Fizikalc
19. avg 2007
1.941
1
38
46
Ljubljana
ksz ..

Jaz pa tiste, ki nategujejo poštene ljudi, da morajo ti plačevati kazen in iti v zapor .. krivi niso pa nič .. in če takemu po pravni poti ne moreš nič, podpiram razpošiljanje virusov .. sicer sem pa valda proti!

Predstavljaj si, da greš v trgovino in iz trgovine prileti mulo, ki je nekaj ukradel in ti med begom to v roke porine. Prodajalec pride iz trgovine, vidi, da imaš to ti in te obtožijo ter obsodijo. Greš v keho. Pa lahko ti vse prepričuješ, da tega nisi ti ukradel, da je bil to nekdo drug. Bi šel mirne volje v zapor za 6 mesecev? .. Don't think so. Verjetno bi prebutal ali pa dal prebutati tega prodajalca, pa še tistega mulota bi našel, je tko? No, jaz sem pač predlagal uničevanje PC ..

No, zdaj si pa predstavljaj, da si kupil hišo s svojimi zadnjimi prihranki, se zadolžil za naslednjih 30 let in ti po enem mesecu, odkar si se vselil v to hišo, povejo, da to ni tvoja hiša, ker prodajalec ni bil njen lastnik .. Še vedno misliš, da uničenje PC in razpošiljanje virusa tej osebi ni pravično? .. No, saj ni. Jaz bi tako osebo (prodajalca) našel ubil na licu mesta .. ampak to je že druga zgodba ..

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
No, zdaj si pa predstavljaj, da si kupil hišo s svojimi zadnjimi prihranki, se zadolžil za naslednjih 30 let in ti po enem mesecu, odkar si se vselil v to hišo, povejo, da to ni tvoja hiša, ker prodajalec ni bil njen lastnik .. Še vedno misliš, da uničenje PC in razpošiljanje virusa tej osebi ni pravično? .. No, saj ni.
Aha, misliš enako kot jaz. Samo pred stavkom neki nonsens pišeš ? No ja, glavno da se strinjava.

Citat:
Jaz bi tako osebo (prodajalca) našel ubil na licu mesta .. ampak to je že druga zgodba ..
Ah, če bi vsakič dobil tolar, ko nekdo reče "jaz bi to, jaz bi ono" pa potem nič ne naredi....